Alex Velea și Antonia se căsătoresc. Primele detalii despre nunta anului 2022

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 07.01.2022, 13:18
Alex Velea și Antonia se căsătoresc. Primele detalii despre nunta anului 2022

Formează împreună unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, în ciuda perioadelor tulburi, în care dragostea lor a fost greu încercată. Însă, conform unei zicale, după nori apare și soarele. Iar razele lui au ajuns și pe strada celor două vedete în urmă cu un an. Alex Velea o cerea în căsătorie pe Antonia în luna iulie a anului trecut, astfel că ce doi se căsătoresc în sfârșit după ani buni de relație. De curând, artistul a oferit primele detalii despre viitoarea nuntă.

Alex Velea, detalii despre nuntă. El și Antonia se căsătoresc

Din 2013, Alex Velea se iubește cu Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România. Cei doi aveau însă de înfruntat o perioadă dificilă, din cauza faptului că celebra artistă se afla încă în proces cu fostul său soț pentru custodia Mayei, fiica sa din prima căsătorie. În ciuda anilor de așteptare, într-un final, procesul s-a încheiat, astfel că Antonia a redevenit o femeie liberă. Alex Velea nu a stat pe gânduri și a cerut-o în căsătorie, iar în prezent vorbește deja despre nuntă.

Artistul este mai fericit ca oricând că formează o familie cu Antonia, marea sa iubire. El și frumoasa cântăreață au împreună doi băieți, Akim și Dominic, care par să le calce pe urme părinților săi. Pentru că și-a dorit să oficializeze relația cu partenera sa de viață, Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Din păcate, pandemia le-a cam pus bețe în roate, astfel că evenimentul a fost amânat. Artistul nu știe deocamdată data exactă a nunții.

„Când s-o putea. (zâmbește) Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne limiteze vreo lege sau regulă”, a explicat Alex în interviul pentru viva.ro.

Alex Velea, detalii despre nunta anului 2022, cu Antonia
Antonia a primit inelul de logodnă din partea iubitului său, Alex Velea

Când va avea loc nunta. 2022, anul pasului cei mare?

Destul de secretos, Alex Velea a lăsat totuși o urmă de speranță că anul 2022 ar putea reprezenta un nou  început pentru el și Antonia. Cu toate acestea, vedeta nu a oferit prea multe detalii despre ceea ce ar urma să se întâmple, astfel că deocamdată rămâne un mister în jurul posibilei nunți de anul acesta.

„2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, a mai menționat Velea pentru sursa citată.

Alex Velea, despre viața alături de Antonia. „Suntem o familie aproape normală”

El este un cântăreț talentat, cu o carieră solidă în spate, în timp ce ea este considerată una dintre cele mai frumoase românce, având totodată un talent aparte în privința muzicii. Alex Velea și Antonia sunt pentru mulți un exemplu de iubire profundă, mai cu seamă că au trecut împreună prin multe zvonuri și răutăți de-a lungul anilor.

Astăzi, cuplul se bucură de prezența celor trei copii în viața lor, fiica Antoniei din prima căsătorie cu italianul Vincenzo Castellano fiind primită cu brațele deschise de Alex și de frații vitregi ai copilei. Despre viața lor de familie a vorbit chiar artistul, care recunoaște că fericirea și echilibrul lor se regăsesc acasă.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a povestit artistul în cadrul interviului.

Cu siguranță, fanii celebrului cuplu așteaptă cu nerăbdare să îi surprindă pe Alex Velea și Antonia în ținute de mire și mireasă, în fața altarului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...