Motivul pentru care Antonia nu mai are viață cu fostul socru. Ciro Castellano e sigur: ”A învățat-o cineva” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 04.09.2021, 08:33

Fostul socru al Antoniei este supărat pe artistă și nu mai vrea să vorbească despre ea. Omul de afaceri Ciro Castellano este de părere că cineva a învățat-o pe cântăreață să facă ceva ce l-a deranjat foarte tare.

Antonia nu a fost iertată de fostul socru

După ce căsnicia Antoniei cu fiul lui Ciro Castellano s-a încheiat, omul de afaceri n-a iertat-o pe cântăreața care i-a dăruit o nepoată, pe Maya, acum în vârstă de 11 ani.

“Nu ne mai interesează acest subiect, Antonia. Totul e de domeniul istoriei. Pentru noi este un subiect închis!”, a spus Ciro Castellano pentru redacția Playtech-Impact.

Declarația lui tăioasă vine după ce fiul său, Vincenzo Castellano, s-a luptat timp de mai bine de șapte ani cu Antonia în instanță pentru custodia fiicei lor. Fostul soț al artistei a câștigat în cele din urmă, astfel că Maya locuiește în Italia, la fel ca în ultimii ani, alături de bunicii ei paterni.

Motivul pentru care Antonia nu mai are viata cu fostul socru. Ciro Castellano e sigur
Antonia, la nunta cu Vincenzo Castellano

Ce relație obișnuia Antonia să aibă cu fostul ei socru

Înainte de a se despărți de fiul lui, Antonia ar fi avut o relație foarte bună cu Ciro Castellano, cu care ar fi vorbit aproape orice. De altfel, omul de afaceri ar fi aflat de la ea motivul pentru care n-a mai putut continua căsnicia cu Vincenzo.

”Antonia era foarte deschisă cu mine. Vorbeam aproape orice. Cu mine era sinceră. Spre exemplu, mie mi-a recunoscut că are o altă relaţie şi că nu mai are sentimente pentru Vincenzo.

Lucrurile însă s-au schimbat, iar Antonia, brusc, nu mai vorbeşte cu mine. Cineva a învăţat-o să facă asta! Nu ştiu ce s-a întâmplat”, spunea Ciro Castellano în urmă cu şapte ani, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Antonia a suferit după fiica ei

La finalul anului trecut, Antonia a spus că i-a fost foarte greu, deoarece n-a putut să-și vadă fiica, din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, artista a reușit să o revadă pe Maya. Fetița a apărut în fotografii alături de mama ei, dar și de Alex Velea și frații ei vitregi, Dominic și Akim.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp, etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, spunea cântăreața Antonia, al cărei divorț s-a încheiat în noiembrie.

Familia Castellano a venit în România în urmă cu aproape 30 de ani, în 1992. Aceasta a investit în cluburi de lux, magazine de bijuterii și ceasuri, precum și în construcții și agricultură. Vezi AICI cum arată acum fosta soție a lui Alex Velea!

Urmăriți Impact.ro și pe