Alex Velea, mărturisire din viaţa de familie despre Antonia. Ce se întâmplă cu vedeta când pleacă în vacanţă

Beatrice Dumitru 05.11.2021, 14:06
Alex Velea, mărturisire din viaţa de familie despre Antonia. Ce se întâmplă cu vedeta când pleacă în vacanţă

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar au trecut prin multe dificultăți până au ajuns aici. Antonia și Alex Velea au vorbit despre viața de familie, alături de copiii lor, dar și despre experiența de la emisiunea Masked Singer.

„Nu ştiam că sufăr de claustrofobie”

Alex Veea și Antonia au participat la emisiunea Masked Singer. Cântărețul a fost costumat în papagal și a fost ghicit de trei dintre cei patru detectivi ai show-ului. Alex Velea a mărturist că s-a simțit rău și a fost la un pas de leșin pentru nu știa că este claustrofob.

A fost rău de tot la Masked Singer. Nu ştiam până acum că sufăr de claustrofobie, îmi era cald. Mi-au pus oamenii ăia ventilatoare. Costumele sunt foarte bine făcute, felicitări pentru asta!  Doar cei care ne îmbracă știu cine suntem, atât! Pe mine m-au dat de gol vocea, dar şi dansul. Am dansat mai mult decât trebuia”, a spus Alex Velea, la emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

 Alex Velea, mărturisire din viaţa de familie despre Antonia. Ce se întâmplă cu vedeta când pleacă în vacanţă
Alex velea și Antonia, despre viața de familie.

Și iubita acestuia, Antonia, a participat la emisiune. Aceasta s-a ascus în spatele măștii Pisicii. Nici ea nu a avut o viață ușoară, deoarece s-a panicat pentru că nu putea respira din cauza costumului. Antonia și Aex Velea nu s-au uitat împreună cu copiii la Masked Singer, pentru că micuții dorm la ora la care se difuzează emisiunea.

Mi s-a spus din start să nu mă sperii pentru că nu prea o să pot să respir! M-am panicat puţin, îmi era şi frică pentru că acel costum se mişca din toate părţile. Zici că jucam un rol, parcă nu eram eu, a fost interesant! La mine s-a prins Inna, mi-a scris şi în privat! Eu mi-am deghizat vocea, am cântat aiurea la emisiune. Cu cei mici a fost cumplit pentru că nu am apucat să ne uităm cu ei înainte pentru că dorm de obicei la ora asta. Eu mi-am deghizat vocea, am cântat aiurea la emisiune”, a povestit şi Antonia.

Alex Velea și Antonia, împreună cu copiii

După un divorț care a durat ani de zile, Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Cântăreața a spus de fiecare dată când a avut ocazia că este o femeie norocoasă și se simte foarte iubită de partenerul său. De curând, cei doi s-au relaxat într-o vacanță, împreună cu cei doi băieței ai lor, Dominic și Achim. Programul familiei este foarte strict chiar și în concediu, iar Antonia este cea care face regulile

A fost tare bine. Ne-am distrat, dar cu măsură. Am fost cu copiii. Mergem singuri cu ei, nu luăm ajutor. La 10-11 ne culcăm toţi, la 6-7 suntem în picioare în vacanţe. Ne-am obişnuit cu programul ăsta! Eu sunt mâna de fier, îi aliniez, sunt autoritatea în casă. Altfel, nu au limite”, a dezvăluit Antonia.

Ea e foarte organizată, le pregăteşte totul de seară, se ocupă de ei foarte mult,” a completat Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...