Alex Velea și-a postat noua freză pe internet. Cum arată acum iubitul Antoniei, schimbarea e radicală

Nicu Stan 17.05.2021, 08:46

Alex Velea și-a postat noua freză pe internet. Cum arată acum iubitul Antoniei, schimbarea e radicală, iar toate detaliile sunt disponibile în articolul de mai jos.

Alex Velea și-a schimbat look-ul. Antonia l-a prezentat fanilor pe ”noul” ei iubit

Alex Velea și-a postat noua freză pe internet. Cântărețul a considerat că a venit vremea să-și facă o schimbare radicală de look.

Alex Velea, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră, nu mai arată deloc așa cum îl știați. Pe lângă zecile de piese pe care le-a scos de-a lungul timpului, artistul a devenit celebru și datorită look-urilor sale, pentru felul în care a arătat întodeauna.

Alex Velea s-a vopsit verde cu negru
Alex Velea s-a vopsit verde cu negru

Cum a ales Alex Velea să îți vopsească părul de data aceasta

Astfel, iubitul Antoniei este extrem de atent la aspectul fizic. Artistul este plin de tatuaje, iar părul său a fost mereu deosebit.

Așa se întâmplă și acum, când Alex Velea și-a vopsit părul verde, pe alocuri negru. Imaginea cu noul look al lui Alex Velea a fost postată de Antonia pe rețelele de socializare. Fanii virtuali ai cântărețului au apreciat în număr noua schimbare.

Alex Velea și Antonia nu au făcut nuntă până acum. De ce?

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiecare ieșit dintr-o altă relație, însă nu au ajuns până acum în fața altarului, din mai multe motive.

Principalul motiv a fost acela că Antonia nu era încă divorțată de Vincenzo Casellano, fostul ei șoț, cu care are și o fetiță.

Alex Velea și Antonia, mai hotărâți ca niciodată să ajungă în fața altarului

Acum, cei doi sunt hotărâți să facă pasul cel mare, mai ales că au și doi băieți împreună. Alex Velea declara pentru un post de televiziune că vrea să aibă parte de o nuntă mare, lucru care încă nu se poate întâmpla, ținând cont că pandemia de coronavirus nu a fost eradicată total.

”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”,  a spus Alex Velea, pentru un post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe