Ce a făcut Antonia, după ce Alex Velea a plecat să filmeze pentru Asia Express. Apariție uluitoare alături de un celebru bărbat din showbiz

Redacția IMPACT 24.10.2019, 17:28
Ce a făcut Antonia, după ce Alex Velea a plecat să filmeze pentru Asia Express. Apariție uluitoare alături de un celebru bărbat din showbiz

A plecat de scurt timp din țară pentru a da startul filmărilor pentru Asia Express, iar iubita lui și-a luat recent fanii prin surprindere cu o apariție uluitoare! În timp ce Alex Velea se află în Filipine, acolo unde s-a dat startul competiției pentru sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1, Antonia a fost văzută în compania unui celebru bărbat din showbizul internațional.

Ce a făcut Antonia, după ce Alex Velea a plecat să filmeze pentru Asia Express

Imediat după ce Alex Velea a plecat din România pentru a începe filmările pentru noul sezon Asia Express, Antonia a fost nevoită să se ocupe singură de cei doi băieți pe care îi are împreună cu Velea, dar să-și facă timp și pentru cariera muzicală.

Antonia și Alex Velea, alături de Maia, Dominic și Akim
Antonia și Alex Velea, alături de Maia, Dominic și Akim

Joi, 24  octombrie, cântăreața a lansat un nou videoclip pentru o melodie realizată împreună cu un bărbat după care râvnesc numeroase femei. Antonia și Faydee au colaborat împreună și au lansat Trika Trika, o melodie care vorbește despre relațiile toxice.

Vedeta apare în videoclip în ipostaze extrem de sexy, care sigur nu îi va lăsa indiferenți pe reprezentanții sexului masculin.

„Este prima mea colaborare cu Faydee, pentru o piesă care sună cool și care mi-a plăcut de la prima ascultare! Enjoy!”, a transmis iubita lui Alex Velea.

 

Faydee, impresionat de Antonia

Filmările pentru videoclip s-au desfășurat într-un timp relativ scurt, iar Faydee și Antonia au depus tot efortul ca rezultatul muncii lor să fie apreciat de fani. Artistul a vorbit despre colaborarea cu frumoasa vedetă.

„Ne știm de peste 5 ani, ne-am cunoscut în Constanța. Este o artistă minunată, are un vibe pe care îl ador și mă bucur mult că face parte din această piesă. Are, cu adevărat, o energie specială și un talent înnăscut. De când am văzut-o prima dată, am știut că ne este menit să facem, la un moment dat, o piesă împreună”, a mărturisit Faydee.

El a vorbit și despre cum a luat naștere melodia, dar și despre semnificația pe care o are numele piesei.  „Am început să scriu versurile în limba engleză – era o poveste despre relațiile toxice. Știi momentul acela în care toți prietenii și cunoscuții îți spun: >. Despre asta era vorba în melodie.

Lucram împreună cu producătorul Quick, care mi-a zis: >. Și primul lucru care mi-a venit în minte a fost Trika, trika – asta înseamnă părăsește-o sau las-o. Am început să cânt Trika-trika, am avut un vibe special cu rezonanța cuvântului.”

Mesajul este unul puternic. „Aș vrea ca oamenii să se simtă puternici, să se simtă bine. Să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici sau de aceea ce le face rău. Trika – las-o, nu merită!”, a mai spus artistul.