Gina Pistol, mărturisiri din culisele sezonului 3 Asia Express. Prin ce peripeții a trecut vedeta de la Antena 1 în Filipine

Diana Radu 30.10.2019, 11:19
Gina Pistol, mărturisiri din culisele sezonului 3 Asia Express. Prin ce peripeții a trecut vedeta de la Antena 1 în Filipine

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor emisiunii Asia Express care urmează să fie difuzată în primăvara anului viitor pe Antena 1, câteva detalii din culisele sezonului 3. Gina spune că în fiecare sezon atât ea cât și concurenții experimentează lucruri total inedite. Află ce experiență inedită a trăit vedeta de la Antena 1 în cadrul filmărilor de la Asia Express.

Gina Pistol – filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express

Gina Pistol, filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express
Gina Pistol, filmare cu hidroavionul în Filipine pentru Asia Express

“De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfășurător al următoarelor două luni. De fiecare dată am surprize când ajung acolo, iar anul ăsta nu a fost cu nimic mai prejos. Au trecut doar câteva zile de când au început filmările și am deja o listă. Cea mai tare experiență de până acum a fost călătoria și în special aterizarea pe apă cu un hidroavion. Am filmat intro-ul unei ediții în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaționale. A fost o experiență incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deși am stat un pic încordată când simțeam și vedeam ce curbe ia avionul…Senzaționale sunt și  temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viața mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil și mă gândesc cu groază la ce simt și cât de greu le este concurenților noştri”, a povestit Gina.

Cele 9 perechi de concurenți care se vor ”lupta” în sezonul 3 al show-ului Asia Express, pentru premiul de 30.000 de euro, au plecat la jumătatea lunii octombrie pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Pe lista concurenților se află următoarele celebrități: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.