Alături de ce femeie celebră şi râvnită a fost surprins Pepe pe o ambarcaţiune de mare fiţă. Fotografiile astea spun tot

Badea Violeta 12.07.2021, 19:36

Pepe a fost surprins alături de cea mai sexy văduvă de milionar din România! Cei doi s-au distrat și s-au fotografiat la bordul celui mai luxos yacht, în largul Mării Negre. Iată cine este femeie celebră şi râvnită care a petrecut alături de Pepe. Fotografiile astea spun tot!

Alături de ce femeie celebră şi râvnită a fost surprins Pepe pe o ambarcaţiune de mare fiţă

Pepe s-a distrat alături de cea mai sexy văduvă de milionar din țara noastră pe o ambarcaţiune de mare fiţă, în largul Mării Negre. Artistul a petrecut și s-a fotografiat cu Ioana, celebra văduvă a milionarului Nae Nicolae. Bărbatul a fost ucis de tren în urmă cu opt ani de zile.

Din imagine se pot observa formele extrem de apetisante ale Ioanei, mai ales că purta un sutien extrem de decoltat. Femeia și-a făcut un selfie alături de celebrul cântăreț, după care a publicat fotografia pe o rețea de socializare.

„Ce să mai zic, așa glumim noi”, a scris Ioana la descrierea fotografiei cu Pepe. „Cine e băiatul?”, a întrebat-o un prieten din mediul online.

„Un vecin! Un fan de-al meu”, a spus, tot în glumă, femeia.

Pepe si Yasmine, in fata altarului. Imaginile care i-au topit pe fanii artistului
Pepe

Cine este Ioana Geoană

Despre Ioana Geoană se știe că a fost soția lui Nae Nicolae și că este o adevărată bombă sexy la cei 48 de ani săi. Deși a trecut printr-o adevărată tragedie, femeia pare că și-a revenit după ce a început să urmeze cursurile de fitness organizate antrenorul ei personal, Alexander Florescu, văr primar cu Pepe.

Ioana face senzație oriunde merge, iar din anturajul ei mai face parte și Giani Kiriță. În urmă cu ceva timp, cei doi s-au fotografiat împreuna și lumea a speculat că întrei cei doi ar fi ceva mai mult decât o prietenie. Ioana are trei copii, dar acest lucru se nu observă deloc. Femeia arată mai bine ca alte fete de 20 de ani și este sufletul petrecerii oriunde merge.

Văduva lui Nae Nicolae este extrem de mândră de aspectul său fizic, iar la Mamaia aceasta nu s-a sfiit să facă topless. Amintim că regretatul ei soț a fost nașul lui Adrian Minune și s-a stins din viață  în urmă cu 8 ani. Mașina în care se afla Nae Nicolae a fost lovită de tren în zona Petricani.

Deși era cunoscut drept unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, acesta și-a lăsat familia într-o situație grea, cu sume mari de bani împrumutate și nerecuperate. Până la urmă, Ioana a reușit să treacă peste aceaste greutăți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...