EXCLUSIV

Pactul secret dintre Pepe și Raluca. Ce a lăsat-o artistul să facă pentru ca el să plece cu fetele şi Yasmine la Paris EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 08.07.2021, 17:34

La doar câteva luni de relație, Pepe și-a dus noua iubită în vacanță, la Paris, ”Orașul îndrăgostiților”. Nu au plecat singuri, ci împreună cu fetele artistului, care s-au împrietenit rapid cu Yasmine Ody. Însă, înainte de la pleca în concediu, celebrul solist și Raluca Pastramă au stat la masa negocierilor. Reporterii impact.ro au aflat ce pact au făcut cei doi foști soți.

”Pepe și Raluca au rămas prieteni, se înțeleg mai bine după divorț”

Pepe și-a anunțat atât fiicele, Rosa și Maria, cât și pe Raluca Pastramă, fosta lui soție, că în vacanța pe care o petrece la Paris va fi prezentă și actuala lui iubită, Yasmine. Raluca și-a dat acordul, semnând fără să stea pe gânduri procura cu ajutorul căreia fetițele puteau fi scoase din țară de celebrul lor tata:

“Pepe și Raluca au rămas prieteni, se înțeleg mult mai bine după divorț. Fiecare a acceptat ideea că e normal ca celălalt să-și refacă viața și nu vor să-și pună piedici unul altuia. Ei au o relație deschisă și cu Rosa și cu Maria. Iar Raluca știa că fetele vor fi însoțite și de prietena lui Pepe. La rându-i, Pepe e la curent cu tot ce face Raluca. Iar dacă Pepe se va hotărî să se însoare iar, cu siguranță fiicele lui vor fi domnișoare de onoare”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru impact.ro.

Pactul secret dintre Pepe si Raluca. Ce a lasat-o artistul sa faca pentru ca el sa plece cu fetele si Yasmine la Paris EXCLUSIV
Pepe, Yasmine si fiicele lui

Raluca Pastramă, sărut pasional cu noul iubit!

În timp ce Raluca și-a dat acordul ca fiicele sale să plece în vacanță cu Pepe și cu iubita lui, ea a primit, la rându-i, aprobarea, din partea fostului soț, să se afișeze cu noul partener. Fosta soție a artistului a postat, de altfel, o primă fotografie în care se săruta pasional cu un alt bărbat, ascunzându-i totuși identitatea.

Pepe și Raluca au divorțat, amiabil, la notar, după un mariaj de opt ani. “A fost exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict!”, declara Pepe, imediat după divorț. Potrivit înțelegerii, fetele au rămas să locuiască în casa artistului, în care au crescut, dar petrec în egală măsură timp și cu mama lor. Ele sunt prezente la toate evenimentele importante din familiile părinților.

Pepe a recunoscut relația cu Yasmine:”Suntem foarte la început!”

În timp ce Raluca evită totuși să facă public numele iubitului său, Pepe nu a ascuns niciodată faptul că are o relație cu Yasmine, la ziua căreia a și participat.

”Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună. Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe. Yasmine are 26 de ani, este fotomodel și make-up artist. Cei doi se cunosc încă din timpul căsniciei lui Pepe, de acum 4 ani, când tânăra l-a machiat pe artist pentru videoclipul piesei ”Sentimente intense”.

Urmăriți Impact.ro și pe