Afacerea nebănuită pe care și-a deschis-o Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef. Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe în prezent (Exclusiv)

Ioana Bucur 11.08.2021, 07:51
Afacerea nebănuită pe care și-a deschis-o Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef. Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe în prezent (Exclusiv)

A trecut prin momente cumplite, care pe mulți i-ar distruge, însă a reușit, de fiecare dată, să găsească puterea de a merge mai departe. Până la 39 de ani, a trecut printr-un divorț dureros, și-a pierdut aproape tot ce avea într-un incendiu, iar visul ei de a deveni mamă, din nou, a fost spulberat de pierderea sarcinii. Nu s-a dat bătută. Care este afacerea pe care și-a deschis-o Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef 2013.

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, și-a schimbat complet viața după pierderea sarcinii

Viața fostei concurente Masterchef pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Știe ce înseamnă fericirea, dar și agonia.

Cu câteva săptămâni înainte, vedeta povestea cum a reușit să treacă peste cea mai grea perioadă din viața sa: nașterea pe cale naturală a celui de-al patrulea copil al său, în condițiile în care era însărcinată doar în cinci luni. Bebelușul îi murise în pântec. A trebuit să treacă singură prin acest proces cumplit, tatăl copilului nedorind să fie implicat.

„Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură.

Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună.”, a povestit Aida Parascan în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Contactată de jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro, Aida a dezvăluit că și-a deschis un cabinet unde face terapie cu persoanele cu probleme.

„Sunt bine, nu mă plâng! Am fost în weekend la mare, a fost foarte frumos, am reușit să mă deconectez puțin de toate lucrurile și problemele de zi cu zi. Eu îmi încarc bateriile în natură, acolo mă simt eu cel mai bine. Am fost vara aceasta de două ori și la munte. Pentru mine, muntele are o energie aparte. Mă bucur de copii, sunt bine, au fost cu mine plecați, acum i-am lăsat câteva zile la mama iar spre sfârșitul săptămânii o să mă duc să îi iau din nou acasă.

Mi-am deschis recent un cabinet unde fac terapie cu persoanele care au probleme. Asta după ce timp de nouă ani eu am mers la terapie și acum m-am decis să și profesez”, a spus, în exclusivitate pentru playtech.ro, câștigătoarea Masterchef.

Afacerea nebănuită pe care și-a deschis-o Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef
Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, după pierderea sarcinii

„Mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”

Aida Parascan și-a anunțat fanii că a pierdut sarcina pe contul său de Facebook. Mai mult de atât, vedeta le-a spus tuturor cum era să fie la un pas de moarte.

„Au trecut cinci luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată.

Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm.

Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc.”, mărturisea aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...