Adrian Năstase, ipostază rară, în postura de bunic. Fostul premier, surprins în vacanță alături de fiul său și cei doi nepoți

Stan Filon 14.07.2022, 18:42

Adrian Năstase a apărut pe o rețea socială într-o ipostază rară, cea de bunic. Fostul premier nu prea postează fotografii cu cei doi nepoței ai săi. Cel care l-a făcut bunic este chiar fiul său cel mare, Andrei. Ei bine, fostul premier a plecat în vacanță alături de fiul său cel mare și familia lui, ocazie cu care a apărut într-o fotografie alături de viitorul familiei Năstase. Familia Năstase a ales ca destinație de vacanță însorita Grecie, la fel ca alți foarte mulți români, după cum chiar fostul premier a constatat.

Adrian Năstase, ipostază rară, în postura de bunic

Așadar, Adrian Năstase petrece vacanța în Grecia, alături de fiul său cel mare, Andrei, și de nepoții săi. Fostul premier se pare că nu rezistă prea mult timp departe de casă, așa că de-abia așteaptă să se termine vacanța, chiar dacă a petrecut momente frumoase alături de cei mici. A remarcat faptul că în Grecia sunt foarte mulți români aflați în vacanță.

„Programul in vacanta este oarecum monoton – micul dejun, lectura la plaja sub umbrela, masa de pranz, din nou la plaja, seara o plimbare pe strazile localitatii din apropiere. Acolo, intalnesti romani peste tot. Cei mai multi de varsta medie, eventual cu copii. In magazine, in micile restaurante, in locurile de distractie pentru copii. Unii vor sa facem impreuna poze, altii ne saluta, pe altii doar ii auzi vorbind. Plin de masini din Romania. Ma gandesc, uneori, ca ideea lui Dan Matei Aghaton de a crea o noua statiune turistica la Marea Neagra nu era asa de rea. Desi, sigur, pe litoralul romanesc sunt alte conditii climatice iar sezonul este mai scurt. Recunosc, astept sa ma intorc. Sunt obisnuit cu un anumit stil de viata, mai agitat. In plus, astept sa pregatesc o „salata greceasca” cu legumele de la Cornu”, a scris din vacanță Adrian Năstase pe Facebook.

Adrian Nastase, ipostaza rara, in postura de bunic
Adrian Nastase, ipostaza rara, in postura de bunic

Veste tristă în vacanță

Din păcate, fostul premier a primit în vacanță și o veste tristă. În timp ce era în vacanță, se pare că și-a pierdut câinele grav bolnav, lucru care l-a întristat profund.

„Am avut si o veste trista – cainele nostru, Arthur, pe care il operasem de cancer in decembrie, a murit. Cancerul a recidivat si, la noua operatie, i-a cedat inima. Avea 14 ani si ne privea, in fiecare zi, intrand si iesind din blocul de pe strada Zambaccian. Lasa un mare gol pentru intreaga familie”, a mai scris fostul premier.

Adrian Năstase a fost recent și în pelerinaj pe Muntele Athos, tot împreună cu fiul său cel mare. Nici de data aceasta nu a rezistat prea mult timp departe de casă.

„Nu am rabdare sa stau prea mult timp in acelasi loc, in vacanta. De aceea, m-am bucurat sa pot merge cu Andrei, pentru doua zile la Muntele Athos. Nu este asa de simplu. Iti trebuie un fel de invitatie, trebuie sa obtii viza, faci un test covid. Nici calatoria nu e foarte usoara. Trebuie sa mergi cu masina, apoi cu vaporul. Ajungi intr-o alta lume, intr-un alt timp…Am vizitat mai multe manastiri, beneficiind de ospitalitatea parintelui Petroniu, de la Chilia Sf. Gheorghe, care ne-a ajutat sa intelegem o parte din istoria indelungata si complicata a acestui loc al rugaciunii pentru intreaga lume”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Andrei Năstase, în vârstă de 36 de ani, este căsătorit de 6 ani cu manechinul Bianca Ciuvăț, cu care are doi copii, pe Nicolas, în vârstă de 5 ani și pe Filip-Mihail, în vârstă de aproape 4 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...