Adrian Alexandrov rupe tăcerea după ce Elena Udrea a ajuns la spital. Explicațiile iubitului: „Femeia a cedat”

Badea Violeta 03.11.2022, 18:06

În dimineața zilei de joi, 3 noiembrie, Elena Udrea a fost transferată la Spitalul Județean Ploiești după ce i s-a făcut rău în curtea închisorii la ora de plimbare. Fostul ministru al Turismului a întâmpinat probleme de sănătate, care au necesitat intervenția imediată a medicilor. Iată ce a declarat Adrian Alexandrov despre starea de sănătate a partenerei sale de viață!

Elena Udrea, de urgență la spital. Ce a declarat Adrian Alexandrov

Elena Udrea a fost transportată joi, 3 noiembrie, la Spitalul Județean Ploiești, unde a primit îngrijiri din partea cadrelor medicale. Fostei politiciene i s-a făcut rău chiar în curtea penitenciarului, unde își ispășește pedeapsa de șase ani de închisoare, în baza sentinței din dosarul „Gala Bute”.

Îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu mama fetiței sale, Adrian Alexandrov a reușit, totuși, să aibă o primă reacție despre starea de sănătate a partenerei sale.

„Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înteleg că s-a întamplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate!

Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!’, a declarat bărbatul pentru româniatv.net.

Citește și Elena Udrea, dusă de urgență la spital. I s-a făcut rău în curtea închisorii!

Elena Udrea isi sarbatoreste iubitul, pe Adrian Alexandrov
Elena Udrea si Adrian Alexandrov

Elenei Udrea i s-au scos la vânzare mașinile și terenurile

De curând, ANAF a executat-o silit pe fosta blondă de la Cotroceni. Fiscul a scos la vânzare două mașini de lux ale acesteia. Mai exact, un Mercedes și un Fiat 500. Cine și le dorește trebuie să afle că prețul pornește de  de 7.685 de euro pentru primul autoturism și de la 7.158 de euro pentru cel de-al doilea.

Totodată, Elena Udrea riscă să rămână și fără cele șase terenuri situate în apropierea lacului Străulești. În schimbul acestora, ANAF dorește cel puțin 793.000 de euro.

Citește și Românii pot deveni proprietari pe averea Elenei Udrea. Cu cât vinde ANAF mașinile de lux ale fostului ministru!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...