Adevărul despre Raluca Bădulescu a ieșit la iveală. Ce meserie a practicat după ce a terminat școala

Ioana Bucur 21.01.2023, 21:36

Excentică, dezinvoltă, Raluca Bădulescu a fost mereu una dintre cele mai admirate vedete din showbiz-ul românesc. Jurnaliștii redacției Playtech Știri – Impact.ro au aflat un detaliu pe care foarte puțini îl știu despre viața ei. Ce meserie a practicat jurata „Bravo! Ai stil” după ce a terminat școala.

Ce meserie a practicat Raluca Bădulescu după ce a terminat școala

Când auzim numele juratei de la „Bravo! Ai stil”, ne gândim, fără doar și poate, la modă: haine, accesorii, combinații îndrăznețe și o pasiune pentru tot ce înseamnă articole vestimentare.

Una dintre slăbiciunile sale sunt hainele de blană. Pe prima a reușit să o cumpere, din banii câștigați de ea, imediat după terminarea facultății.

Jurnaliștii redacției Playtech Știri – Impact.ro au stat de vorbă cu Raluca Bădulescu, aflând astfel, ce meserie a avut după finalizarea studiilor.

Fiind absolventă a Facultății de Litere, vedeta a fost profesoară. Ea a predat limba română la un liceu. După experiența scurtă la catedră, s-a angajat într-o multinațională.

„Cred că după ce am terminat facultatea mi-am achiziționat prima haină de blană din banii mei.

Am lucrat o perioadă în învățământ, pentru că eu am terminat Facultatea de Litere și am profesat câteva luni. Am predat română. Și după aceea m-am angajat la o multinațională, pe vremea aceea se numea Connex.

Am lucrat o perioadă la Relații cu clienții, acolo erau alte salarii, era altă viață, era altă gașcă, era mișto! Și aceia au fost primii bani din care mi-am achiziționat prima haină de blană. Țin minte foarte clar chestia asta. Până atunci, am avut noroc că am primit cadou de la părinții mei.

Mi le-am dorit, mi-au plăcut blănurile întotdeauna, le-am purtat. Știu care este trendul internațional, știu că se poartă hainele ecologice, dar mă străduiesc să țin balanța cât pot pentru că am animale adoptate, ajut foarte multe adăposturi și spitale care se ocupă de animalele mai puțin norocoase și asta este!

Mănânc carne. Acum nu pot s-o ard să vin să spun că sunt vegană. Soră-mea, spre exemplu, este vegană. Ea nu poartă blană, nu poartă piele”, a povestit Raluca Bădulescu, pentru Playtech Știri.

Adevărul despre Raluca Bădulescu a ieșit la iveală. Ce meserie a practicat după ce a terminat școala
Raluca Bădulescu

„Abia terminasem facultatea, aveam 24 de ani”

Revenind la perioada în care a lucrat ca profesoară, Raluca Bădulescu a dezvăluit că era extrem de înțelegătoare cu elevii ei: le motiva absențele, nu îi pedepsea când nu era pregătiți.

„Abia terminasem facultatea, aveam 24 de ani, am avut o clasă de a IX-a și una de a XI-a. Eram de vârstă apropiată, elevii de clasa a XI-a aveau 16-17 ani, eu aveam 20 și ceva. Dacă eu am acum minte de 25 de ani, vă dați seama pe vremea aceea. Copiii aceia având 17 ani înțelegeam să le motivez absențele, îi înțelegeam că nu sunt pregătiți etc.

Da, eu nu sunt bună de profesoară, pentru că înțeleg treaba asta dacă îmi spui: mi-a mâncat cățelul tema!”, a mai spus vedeta Kanal D, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...