Ținuta provocatoare cu care Raluca Bădulescu i-a lăsat pe toți mască. Decolteul amețitor și fusta scurtă au stârnit reacții. „Prea mult, îngrozitor de mult”

Beatrice Dumitru 10.01.2023, 15:06

Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult în ultima perioadă și și-a îndeplininit astfel un vis mai vechi. Aceasta a postat pe Istagram un filmuleț făcut într-o parcare subterană, în care apare într-o ținută provocatoare care i-a uimit pe toți. Dar cea mai recentă apariție a vedetei din mediul online a stârnit un val de comentarii referitoare la felul cum arată.

Cum s-a filmat Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz și nu s-a ferit niciodată să spună ca a apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a scăpa de kilogramele în plus. În urmă cu mai mulți ani, aceasta avea peste 100 de kiliograme, dar acum este foarte slabă, iar cea mai recentă apariție a ei din mediul online a stârnit multe comentarii.

În ultimul an, Raluca Bădulescu a trecut prin mai multe schimbări, atât din punct de vedere personal, cât și al aspectului fizic. Aceasta a publicat pe Instagram un filmuleț în care apare într-o ținută foarte provocatoare, cu un decolteu amețitor și o fustă foarte scurtă, care îi pune în valore picioarele lungi. Melodia care însoțește clipul este „Tainted love”, cântată de Marlyn Manson. Dacă unii dintre fani au apreciat felul în care arată acum Raluca Bădulescu, alții au criticat-o.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)


„Prea slabă ….te urâțeşte”, „Prea mult…. Îngrozitor de mult !!!!’”, „Ralu este preferata mea, dar ai slăbit rău, mai pune puțin pe tine, te ador, dar totuși ai slăbit rău’”, „Ești o tipă super, dar prea anorexică”, „Exagerat de slabă”, au fost părerile fanilor, îngrijorați de felul în care arată acum Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu are iubit in vârstă de 26 de ani

Raluca Bădulescu se mândrește cu silueta pe care o are acum și este foarte atentă la tot ce mânâncă, deși nu poate renunța la dulciuri. Dar chiar și așa are un regim foarte echilibrat, care o ajută să se mențină la o greutate de 47 kilograme.

Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată”, a mărturisit Raluca Badulescu.

Raluca Bădulescu a divorțat anul trecut de Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie. Cei doi s-au despărțit în condiții amiabile și au rămas foarte buni prieteni, iar la două luni după despărțire aceasta și-a refăcut viața alături de un bărbat mult mai tânăr. Per nume Raraș, iubitul vedetei are 26 de ani și este medic anatomopatolog.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...