Adevărul despre Marcel Pavel și soția Violeta. Cum l-a cucerit balerina din Rusia

Ioana Bucur 02.04.2022, 19:48

Cu aproape 30 de ani trăiți ca soț și soție, Marcel Pavel și Violeta sunt un adevărat exemplu, o raritate în showbiz-ul românesc. Într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor redacției Ego – Impact.ro, artistul a dezvăluit secretul relației lor și modul în care l-a cucerit balerina din Rusia, acum aproape trei decenii.

Marcel Pavel, despre secretele unei căsnicii reușite

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați soliști ai scenei muzicala românești. Are o voce spectaculoasă, imposibil de confundat și se mândrește nu doar cu o carieră impresionantă ci și cu o familie fericită. De trei decenii, Violeta, o balerină născută în Rusia, îi este alături la fiecare pas. Anul acesta, cei doi vor sărbători „nunta de perlă”.

Într-un interviu emoționant oferit jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, Marcel Pavel a dezvăluit câteva dintre secretele unei relații lungi.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii.

Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile”, a spus Marcel Pavel pentru ego.ro.

Adevărul despre Marcel Pavel și soția Violeta. Cum l-a cucerit balerina din Rusia
Marcel Pavel si sotia sa, Violeta

„Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine”

Aristul mărturisește că și în familia lui există momente tensionate, însă el și soția sa reușesc mereu să le depășească, spunând despre Violeta că este o femeie cu o personalitate puternică, dar echilibrată.

„În fiecare casă mai sunt discuții, au fost și din cauza situației sociale, din cauza pandemiei, există în lume o stare generală de nervozitate ascunsă, uneori stai să explodezi. Acum depinde și de starea de vanitate. Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul. Ea are însă meritul că e mai echilibrată decât mine.

Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine”, ni s-a mai confesat Marcel Pavel pentru aceeași sursă.

Se spune că drumul către inima unui bărbat trece prin stomac. Marcel Pavel a mai spus că soția sa este o gospodină desăvârșită, un as în preparatele tradiționale de Paște.

„Soția mea face o pască foarte gustoasă, înnebunești, cu foarte puțină făină, dar cu foarte multă brânză dulce, cu stafide. Iar pe deasupra, la sfârșit, când se răcește, pune smântână și dulceață de vișine. Ce mai, o nebunie!

Ea mai prepară și drob, friptură și ciorbă de miel. Așa ciorbă cum face ea nu face nimeni, nu mănânc nicăieri mai bună!”, a spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...