EXCLUSIV

Ce relație apropiată au Marcel Pavel și celebrul Al Bano: „M-a invitat și la podgoriile lui din Italia” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 11.10.2021, 12:38

Artiștii români au legat, de-a lungul anilor, prietenii de suflet cu interpreți cu nume grele din întreaga lume. Dacă prezentatorul de evenimente Octavian Ursulescu și solistul Julio Iglesias continuă, de peste 30 de ani, să-și trimită felicitări de Crăciun, iată că și Marcel Pavel a legat o frumoasă amiciție cu un alt artist de calibru, Al Bano, care, de altfel, a concertat și în România, alături de fosta lui soție, Romina Power. Marcel ne-a povestit despre Al Bano, alături de care a cântat în numeroase concerte.

”Al Bano este un om glumeț și de o modestie rar întâlnită”

Marcel Pavel s-a pozat alături de artistul cu voce de cinci stele, italianul Al Bano, la numeroasele evenimente unde au fost invitați să susțină recitaluri. Și a adăugat mereu și câte un mesaj emoționant, în dreptul fotografiilor de pe Facebook, unde apare alături de Al Bano: ”La Budapesta, din nou întâlnire, pe aceeași scenă, cu maestrul Al Bano! Un om de o modestie rar întâlnită! Respect!” sau ”La Teatrul de Operă din Budapesta, în cadrul galei Campionatului Mondial de Judo, am avut onoarea de a concerta alături de maestrul Al Bano”.

Solistul Marcel Pavel ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre desele lor întâlniri, în toate colțurile lumii:

”Eu și Al Bano ne-am întâlnit de vreo zece ori pe scenă, mai ales la campionatele de judo, am fost cu el și la Tokyo, Monaco și la Budapesta. Este un om de un bun-simț rar întâlnit, amuzant, glumeț și mereu cu zâmbetul pe buze. Mai mult, e o voce inegalabilă, un adevărat profesionist”.

Ce relație apropiată au Marcel Pavel și celebrul Al Bano
Marcel Pavel și Al Bano s-au întâlnit adesea la evenimente din întreaga lume

”Al Bano m-a invitat la podgoriile lui din Italia”

Mai mult, cântărețul italian i-a făcut și o invitație, în Italia, vestitului nostru interpret Marcel Pavel, la vastele lui podgorii:

”Al Bano m-a invitat și la podgoriile lui din Italia, dar n-am mai ajuns, a venit pandemia”, a mai adăugat Marcel, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nu mai este un secret că Al Bano mai are o altă mare pasiune, viticultura. Deține peste 200 de hectare de viță-de-vie în Italia și produce anual peste un milion de litri de vin, viticultura fiind pentru el o adevărată afacere de familie, care îi rotunjește serios veniturile din muzică.

Al Bano și Romina Power au cântat și în România, în urmă cu 8 ani

Al Bano și Romina s-au căsătorit în 1970 și au divorțat în 1999, timp în care au format un cuplu și pe scenă. Cei doi au revenit în aceeași formulă de aur, în concerte, în 2013, când au fost invitați să susțină un recital la un eveniment de proporții din Moscova. Apoi, au fost în turneu în Statele Unite ale Americii, Canada, Spania, Germania, Austria, dar și în România, unde le-au cântat fanilor celebrele lor hit-uri, cu care au făcut istorie în muzică, precum „Ci sara“, „Liberta“, „Sempre, sempre“ și „Sharazan“.

Cei doi foști soți au patru copii, Yilenia, Yari, Cristel și Romina Jolanda. Dar, Al Bano mai are doi copii din relația cu Loredana Lecciso, pe Jasmine şi pe Al Bano jr. Romina și Al Bano au rămas într-o relație apropiată. De ziua acestuia de naștere, Romina a publicat un mesaj frumos și nostalgic, pe conturile sale sociale, dar și câteva instantanee, din anii lor de glorie, când formau o familie fericită: ”Urări nesfârşite, Al Bano! Anii trec, dar cine îi numără?”, a scris Romina Power, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...