Adevărata faţă a spitalelor din România. Unde ajunge să se odihnească o asistentă epuizată de la UPU. Imaginea zilei

Nicu Stan 18.10.2021, 11:01
Adevărata faţă a spitalelor din România. Unde ajunge să se odihnească o asistentă epuizată de la UPU. Imaginea zilei

Aceasta este adevărata faţă a spitalelor din România în prezent, în plin val patru al pandemiei de coronavirus. Este incredibil unde a ajuns să se odihnească un cadru medical epuizat de la UPU din spitalul Sfântul Pantelimon din București. Fotografia surprinsă este emoționantă și spune tot ce se întâmplă în aceste zile în spitalele pline de pacienți infectați cu coronavirus din România.

Unde a ajuns să se odihnească un cadru medical epuizat de valul mare de cazuri grave de covid. Fotografia emoționantă este făcută în București

O fotografie emoționantă a fost publicată duminică seara de RO Vaccinare. Imaginea surprinde o asistentă a Spitalului Clinic de Urgență ”Sf. Pantelimon“ din Capitală care se odihnește într-o cutie de carton, pentru că se mai mai găsește niciun loc unde să poți sta câteva minute.

”Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva coronavirus pe Facebook.

Fotografia care a emotionat Romania
Fotografia care a emotionat Romania

Cadrul medical se odihnește într-o cutie de carton

Cadrul medical, care este îmbrăcat în combinezon anti-covid și poartă mască sanitară, stă așezat într-o cutie de carton situată printre mai multe alte cutii.

”Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, mai spun reprezentanții RO Vaccinare care au postat fotografia cutremurătoare.

Raed Arafat a spus de ce nu se vaccinează românii

De asemenea, RO Vaccinare mai precizează că imaginea a fost surprinsă în Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din Capitală.

Pe de altă parte, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, precizează că românii refuză să se vaccineze din cauză că sunt mințiți și manipulați în ultimul hal.

Românii sunt mințiți

”Sunt oameni care răspândesc știri false în timpul unor dezbateri de la unele televiziuni, care invită astfel de persoane, iar aceste persoane vin cu teorii împotriva vaccinării, se pronunță împotriva oricărei măsuri luate de autorități pentru a limita răspândirea bolii, ba unii chiar au ajuns să nege existența pandemiei, deși este recunoscută de o lume întreagă. Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem.

Românii sunt manipulați

Au reușit unii să păcălească populația în halul în care numai 30 și ceva la sută să se vaccineze. Să zicem că mai erau 20 și ceva la sută pe care n-aveai cum să-i convingi, pentru că întotdeauna erau împotriva oricărui vaccin. Diferența a fost păcălită de cei care au mințit și care au venit cu informații false și au reușit să le răspândească mult mai bine decât informațiile corecte sau informațiile bazate pe știință”, a spus Raed Arafat.

Urmăriți Impact.ro și pe