Adelina Pestrițu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta vedeta

Diana Radu 20.01.2020, 16:05
Adelina Pestrițu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta vedeta

Adelina Pestrițu se va reîntoarce pe micile ecrane, după o pauză de mai bine de doi ani. Frumoasa brunetă va fi noua prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de pe Antena 1, iar salariul încasat va fi unul pe măsură. Ce salariu va primi Adelina Pestrițu de la Antena 1?

Adelina Pestrițu va prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, de pe Antena 1

Vestea că ea va fi noua prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” i-a încântat peste măsură pe fanii vedetei care i-au dus lipsa pe micile ecrane. Mai exact, Adelina va reveni pe sticlă din februarie pe Antena 1 zilnic, timp de o oră, la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. În ceea, ce privește salariul pe care-l va încăsa vedeta, așa cum era de așteptat va unul pe măsură – aproximativ 4.000 de euro pe lună.

adelina pestritu, prezentatoare tv, mireasa pentru fiul meu
Adelina Pestrițu va prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

Bătălia pentru postul de prezentator al celebrei emisiuni, s-a dat între patru vedete. Așadar, Adelina Pestrițu a concurat cu încă trei vedete pentru acest post, însă ea a fost cea care a reușit să-i convingă pe directorii postului că este cea mai potrivită alegere. O altă noutate o reprezintă faptul că emisiunea nu se va mai numi Mireasă pentru fiul meu, ci spimplu, Mireasa.

Regulile show-ului de pe Antena 1 spun că un grup de oameni, fete și băieți însoțiți sau nu de mamele lor, vor locui într-o casă special amenajată, izolați de restul lumii și fără a avea permisiunea de a părăsi perimetrul. Pe tot parcursul emisiunii, concurenții vor fi supravegheați video non-stop și vpr fi nevoiți să poarte microfoane. Ediția se va întinde pe parcursul unui an, perioadă în care cei 41-51 de concurenți au ocazia să-și cunoasă sufletul pereche și să se căsătorească.

Adelina Pestrițu pare să aibă un început de an minunat. Pe lângă faptul că va reveni pe micile ecrane, bruneta și-a deschis împreună cu soțul său, Virgil Steblea, o afacere cu ceasuri și bijuterii de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe