Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, va deveni mamă! Cum va schimba vestea cea mare povestea serialului de la Antena 1

Diana Radu 20.01.2020, 15:34
Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, va deveni mamă! Cum va schimba vestea cea mare povestea serialului de la Antena 1

Oana Cârmaciu, actrița din ”Sacrificiul” este însărcinată în șase luni. Vestea i-a surprins și bucurat în aceeași măsură pe fanii serialului de pe Antena 1. Însă, cu toții se întreabă cum va schimba vestea cea mare povestea serialului? Ei bine, momentan Oana va juca în continuare în serial, dar povestea personajului său va suferi mici modificări.

Oana Cârmaciu, din Sacrificiul este însărcinată. Ce se va întâmpla cu serialul de pe Antena 1?

Oana Cârmaciu a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului pe care-l interpretează în Sacrificiul. Recent, actrița a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. În acest context, serialul de pe Antena 1, regizat de Ruxandra Ion va suferi mici modificări. Mai exact, personajul interpretat de Oana și anume, Ioana Popescu va deveni mamă.

”Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei”, a declarat Oana.

oana carmaciu, sacrificiul, insarcinata
Oana Cârmaciu, din Sacrificiul este însărcinată

De asemenea, actrița din Sacrificiul le-a mai destăinuit fanilor că nu a plănuit să rămână însărcinată, dar că este foarte bucuroasă de acestă minune. Oana povestește că plănuia să devină mamă după vârsta de 30 de ani, însă planurile din târg nu corespund cu cele de acasă. Cu toate acestea este foarte fericită și se bucură de fiecare moment pe care această perioadă i-l oferă.

Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi >. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum”, a povestit Oana Cârmaciu.

În plus, Oana Cârmaciu a mai dezvăluit că are o sarcină ușoară. Nu are pofte și nu a renunțat la nicio activitatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Însă, spune că experimentează foarte multe senzații și sentimente pe care nu le poate descrie în cuvinte.

Sacrificiul va reveni pe micile ecrane din luna februarie cu un nou sezon plin de surprize și întâmplări neașteptate. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Urmăriți Impact.ro și pe