Adelina Pestrițu, criticată dur pentru că este o mamă prea indulgentă: ”Ar fi nedrept din partea mea să-mi copilul la zid”

Diana Radu 29.11.2019, 17:20
Adelina Pestrițu, criticată dur pentru că este o mamă prea indulgentă: ”Ar fi nedrept din partea mea să-mi copilul la zid”

Adelina Pestrițu îi dă voie fiicei sale Zeneida, în vârstă de un an și trei luni să încerce orice își dorește și o încurajează să exploreze lumea. Însă, această libertate cu care vedeta a ales să-și crească fiica i-a adus mai multe comentarii acide din partea fanilor, cât și din partea familiei. Iată ce le-a spus Adelin a Pestrițu tuturor celor care o critică.

Adelina Pestritu îi oferă fiicei sale toată libertatea de care nevoie pentru a explora: ”Vreau ca copilul meu să exploreze”

Adelina Pestritu îi oferă fiicei sale toată libertatea de care nevoie pentru a explora
Adelina Pestritu îi oferă fiicei sale toată libertatea de care nevoie pentru a explora

„În momentul de față suntem în etapa în care îi spun că are voie la orice, iar cei din casă mă cam ceartă, mă cam iau de urechi și-mi spun de fiecare dată că o să crească și o să învețe să facă tot ce vrea, pentru că eu i-am permis. Eu mai am puțin de umblat’ la mine, dar în aceeași măsură vreau să păstrez o balanță corectă în care copilul meu să exploreze, să se dezvolte, să adune informații și în aceeași măsură să devină un copil responsabil, un om responsabil și un adult întotdeauna cu simțul răspunderii și civilizat, educat, care să fie un exemplu pentru ceilalți’, ne-a povestit Adelina Pestrițu.

”Ar fi nedrept din partea mea să-mi copilul la zid”

Adelina Pestrițu a ținut să precizeze că această permisivitate și libertate cu care a ales să-și crească fetița, are și limite. De exemplu, nu o lasă pe Zenaida să facă niciun lucru riscant, care i-ar putea pune sănătatea în pericol.

Adelina nu-și crește fetița după manuale
Adelina nu-și crește fetița după manuale

”Tot ce presupune un pericol este evident că este pe lista de NU’. Dar e normal să las un copil să vadă ce se află în sertarele mamei ei, pentru că eu le-am scotocit de la un cap la altul până am devenit adolescentă și îi furam mamei hainele, pantofii și rujurile. Erau rujurile alea verzi care de fapt se făceau roșii. Ar fi nedrept din partea mea să fiu o mamă atât de drastică și să îmi pun copilul la zid, când el e în plină dezvoltare. E normal să o las să descopere și o să vin în spatele ei și o să-i explic că dacă a scos ceva din sertare, trebuie să pună și la loc, să vadă că există și reversul”, a mai declarat Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe