Adelina Pestrițu, atunci şi acum. Câte operaţii estetice are, de fapt, fosta soţie a lui Liviu Vârciu

Iancu Andreea 16.06.2021, 09:17

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate femei din lumea mondenă autohtonă, dar și din mediul online, unde se bucură de un succes fulminant, având 1,7 milioane de urmăritori. Deși astăzi afișează un look rafinat, apărând mereu „ca scoasă din cutie”, fosta soție a lui Liviu Vârciu nu s-a bucurat dintotdeauna de forme perfecte. Vedeta a apelat de-a lungul timpului la mai multe operații estetice, care au făcut-o să arate diferit acum față de atunci. Deși inițial a evitat să vorbească despre câte operații estetice și-a făcut, Adelina Pestrițu a dat cărțile pe față și a mărturisit ce intervenții au transformat-o după relația cu Liviu Vârciu, artistul care a consacrat-o.

Câte operații estetice are, de fapt, Adelina Pestrițu. Fosta soție a lui Liviu Vârciu a mărturisit

Frumoasa brunetă este una dintre vedetele care afișează un look impecabil la fiecare apariție. Trupul fără cusur și trăsăturile aproape de cele ale unei păpuși Barbie o recomandă pe fosta prezentatoare TV. Deși a debutat ca o simplă dansatoare în Ibiza, pe vremea când activa în lumea modellingului, vedeta a reușit să se bucure de o ascensiune fulminantă după ce a apărut la brațul lui Liviu Vârciu. Fostul lider al trupei L.A. a și luat-o de soție pe brunetă, care, ajungând să descopere celebritatea, a decis să își îmbunătățească și unele părți ale corpului, apelând la operații estetice. Deși inițial nu a fost deschisă să dezvăluie câte operații estetice are, Adelina Pestrițu a recunoscut cum a ajuns să se transforme de-a lungul timpului.

Prima intervenție din cabinetul medicului estetician a avut loc în 2011, când Adelina a trecut printr-o operație de rinoplastie. Aceasta și-ar fi dorit să își marcheze feminitatea pe chip și astfel a ales un nas cârn, care însă i-a nemulțumit pe unii. Mulți au afirmat la acea vreme că vedeta și-a pierdut farmecul, intrând într-o zonă standardizată de frumusețe. Vedeta a povestit la acea vreme cum a trecut prin experiența acestei intervenții.

Îngrozitoare (n.r. experiența operației la nas). Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă, declara Pestrițu, pentru click.ro.

Câte operații estetice are, de fapt, Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu, alături de Liviu Vârciu

„Nu sunt o împătimită a operațiilor estetice”

După o perioadă de la operația de rinoplastie, Adelina Pestrițu a recunoscut că este mulțumită de faptul că are un aspect îmbunătățit al nasului, apreciând totodată și forma pe care o avea anterior intervenției. Pe de altă parte, bruneta mărturisea că nu este o împătimită a vizitelor la cabinetul esteticianului. Aceasta însă a recurs ulterior la mai multe intervenții care i-au schimbat aspectul fizic.

Despre nas se știe. Au trecut patru ani de când m-am operat la nas. Cei mai mulți prieteni și colaboratori mă cunosc așa cum sunt acum. Mie îmi place foarte mult. Și înainte aveam un nas potrivit fizionomiei mele, dar cu trecerea anilor vrem să îmbunătățim câte ceva, iar dacă avem posibilitatea de a face acest lucru și este necesar, recomand. Nu sunt o împătimită a operațiilor estetice, declara fosta prezentatoare pentru Click!

Operația de mărire a bustului, cea de-a doua intervenție estetică a Adelinei

Ulterior, după ce a prins gustul intervențiilor estetice, fosta iubită a lui Speak a trecut la implanturi mamare. Aceasta și-a pus silicoane, motivând alegerea prin faptul că pierderea mai multor kilograme a afectat aspectul bustului său. Fosta dansatoare a recurs la o schimbare la nivelul sânilor, pe care îi considera prea mici. În plus, vedeta susține că era necesară.

După cum prea bine știți, în ultimii doi ani am pierdut în greutate destul de mult. Mai exact 9 kilograme. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slăbi nu este întotdeauna un lucru benefic, declara ea în 2016.

Câte operații estetice are, de fapt, Adelina Pestrițu
Vedeta s-a transformat complet de-a lungul timpului

Adelina, mulțumită de aspectul său fizic

După aceste două operații chirurgicale, Adelina Pestrițu și-a dorit și buze mult mai pline și mai conturate, apelând la acid hialuronic, pe care îl folosește de fiecare dată când medicul estetician consideră că este necesar. Totodată, există zvonuri cu privire la faptul că vedeta ar fi optat și pentru implanturi și la nivelul sprâncenelor și danturii, pe care însă vedeta le neagă. Totuși, ea recunoaște că dinții i-a aranjat cu ajutorul fațetelor și tratamentelor de albire. După toate aceste modificări, Adelina Pestrițu se declară mulțumită de aspectul său fizic, fără a avea vreo urmă de regret cu privire la vreuna dintre intervenții.

Am apelat sau nu la chirurgia plastică? DA, am apelat! Și o spun răspicat și cu toată convingerea, cu toate că «se poartă» să fii misterioasă și prețioasă când vine vorba despre operații de ordin estetic. Nu știu dacă e bine sau nu, dar apreciez sinceritatea. Deși în ziua de astăzi, această metodă de înfrumusețare a trupului (care odată cu evoluția vârstei suferă transformări) este înțeleasă greșit, am curajul și relaxarea să recunosc că AM APELAT LA BISTURIU. Și dacă mă întrebați dacă sunt fericită, vă răspund cu zâmbetul larg, DA! Iar dacă ar fi să aleg a doua oară, aș face același lucru, a scris bruneta, pe edamagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...