Speak nu a mai putut răbda. Ce a spus artistul despre femeile din viaţa lui: „Cele mai frumoase sunt și cele mai rele”

Ana Anitoiu 10.05.2021, 00:09

Speak nu a mai putut răbda și a făcut o dezvăluire cu care și-a luat prin surprindere fanii, după ce a trăit un incident nefericit într-un magazin. Artistul a spus ce impresie i-au lăsat multe dintre femeile pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului.

Speak, dezvăluire despre femeile din viaţa lui

Dacă acum are o relație fericită alături de Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie în emisiunea ”Asia Express – Drumul Comorilor” de la Antena 1, Speak a întâlnit de-a lungul timpului și femei care l-au marcat într-un sens negativ. Recent, artistul a trăit un incident urât într-un magazin: O femeie s-a băgat în fața lui la coadă și l-a redus la tăcere pe soțul ei care i-a reproșat gestul. Momentul l-a făcut să facă o dezvăluire.

”Răutatea unei femei nu poate fi egalată cu nimic pe fața pământului. Ori că am avut eu experiențe cu femei rele din cap până în picioare, ori că nu știu. Mă rog, experiență de viață, dar le văd pe Instagram. Le văd care-s rele, după ochi. Privirea nu minte niciodată. Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea, că sunteți mâncați.”, a spus Speak pe Instagram.

Speak a spus adevarul despre femeile din viata lui
Speak si Stefania

Speak: ”De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele”

De asemenea, Speak, care înainte de a se îndrăgosti de Ștefania s-a iubit cu Adelina Pestrițu, a ținut să mai facă o precizare. Artistul, care a ajuns alături de logodnica lui până în finala emisiunii ”Asia Express” ce a fost câștigată de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, este de părere că cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Cu siguranță, cântărețul și producătorul muzical nu s-a referit la viitoarea lui soție. De altfel, la emisiunea de la Antena 1 el nu s-a sfiit să mărturisească faptul că ea e ”aleasa”.

”Încă un lucru pe care l-am constatat. De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Nu înțeleg de ce, real alea mai urâte ar trebui să fie rele. Dar astea care-s frumoase și au de toate…”, a mai spus Speak după incidentul din magazin.

Speak: ”Nu cred în dragoste la prima vedere”

Deși a cerut-o în căsătorie pe splendida Ștefania, Speak a recunoscut că între ei doi nu a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, înainte de filmările pentru videoclipul ”Libelula”. Ea era dansatoare. Însă, în scurt timp, au legat o prietenie, iar apoi au devenit iubiți. Felul în care s-a dezvoltat relația lor ar fi și avantajul pe care îl au ca și cuplu.

”Sincer, eu nu cred că există dragoste la prima vedere. O dată cu vârsta și cu maturizarea, această expresie, pentru mine, și-a pierdut din valoare. Eu, ca să mă îndrăgostesc, trebuie să cunosc persoana mai bine și să-mi dau seama ce fel de om este, în primul rând. În cazul nostru, ne-am transformat din prieteni în îndrăgostiți și cred că ăsta este de fapt atuul nostru – că suntem foarte buni prieteni care își împart viețile cu totul”, a spus Speak.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...