Cum arată Adelina Pestrițu complet nemachiată. Imaginea care a stârnit controverse pe internet

Rădulescu Valentin 22.07.2020, 18:32

Vedeta și-a făcut apariția pe rețelele de socializare complet nemachiată, astfel încât au apărut mai multe controverse. Dar din fericire, Adelina Pestrițu nu bagă de seamă părerea altora și consideră că este o femeie superbă și fără pic de machiaj.

Adelina Pestrițu s-a afișat nemachiată

Fosta prezentatoare tv a dat dovadă de curaj și s-a afișat fără machiaj, iar astfel, comentariile răutăcioase nu au întârziat și apară. Dar chiar și așa, vedeta se simte foarte bine în pielea ei. În fotografia publicată pe rețelele de socializare, se vede că Adelina nu are nevoie de nici un pic de machiaj, este foarte frumoasă, așa cum spun și unii fani în comentarii.

„Superbă și fără machiaj și cu machiaj ?. Trăsăturile sunt foarte frumoase, machiajul doar le evidențiază.’, ‘Ce frumoasă ești nemachiată’, ‘Tu nu ai nevoie de machiaj”, sunt unele din comentariile adăugate la fotografia vedetei.

Cum arată Adelina Pestrițu complet nemachiată. Imaginea care a stârnit controverse pe internet
Cum arată Adelina Pestrițu complet nemachiată. Imaginea care a stârnit controverse pe internet

Adelina Pestrițu este un model pentru multe femei

Fosta prezentatoare tv este foarte apreciată de către fani. Vedeta știe cum să se întrețină și să își evidențieze părțile frumoase. Adelina Pestrițu se poate lăuda mereu că are un ten perfect și un zâmbet frumos. Recent, aceasta a dezvăluit și care este secretul ei pentru albirea dinților. Adelina are mereu grijă de dantura sa.

„Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni. Igiena corespunzătoare este cea mai importantă. Din păcate, am înțeles că doar 1 din 5 români sau mai rău… Oricum procentajul oamenilor care nu dau pe la cabinetul medicului stomatolog este destul de mare pentru România.

Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos… e ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat”, a spus Adelina pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe