Acuzații grave! Ce i-ar fi făcut Alin Oprea soției în cei 25 de ani de căsnicie. “O scuipa și o înjura”. Dezvăluiri șocante

Elena Avramescu 08.09.2020, 20:19
Acuzații grave! Ce i-ar fi făcut Alin Oprea soției în cei 25 de ani de căsnicie. “O scuipa și o înjura”. Dezvăluiri șocante

Divorțul dintre Alin Oprea, artistul de la Talisman, și Larisa a luat amploare în ultimele săptpmâni, Dacă inițial era stabilit să se vadă doar la notar pentru a încheia totul cât mai rapid, acum se ceartă prin tribunal și își aduc acuzații extrem de grave, care șochează România.

Ce i-a fi făcut Alin Oprea soției în cei 25 de ani de căsnicie

Potrivit unor surse din apropierea lui Alin Oprea, se pare că acesta a avut nenumărate excese de furie la adresa soției sale, iar de foarte multe ori chiar devenea agresiv verbal. În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că Alin și Larisa vor divorța, iar dintr-un divorț discret totul a escaladat și s-a transformat într-un război între cei doi. Se pare că Larisa nu poate concepe faptul că soțul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie, astfel că a încercat din răsputeri să-i atragă pe cei doi copii de partea sa.

Când s-a aflat despre divorț, Alin Oprea nu voia să vorbească pe marginea acestui subiect dar după ce s-a văzut atacat peste tot, a luat decizia de a dezvălui motivele care l-au împins la un asemenea gest. Acesta a declarat că soția lui l-a înșelat de mai multe ori, însă el a trecut cu vederea infidelitățile din iubire, mai mult pentru a-și ține familia unită. Alin a mai declarat că nu vrea să îi lase soției numele de familie pentru că aceasta i-ar fi învrăjbit pe cei doi copii împotriva lui.

Ce i-a fi făcut Alin Oprea soției în cei 25 de ani de căsnicie
Alin Oprea, comportament odios asupra soției în cei 25 de ani de căsnicie

“O scuipa și o înjura”. Dezvăluiri șocante

Atunci când Mellisa și fratele ei au aflat că tatăl lor are o relație cu o altă femeie, niciunul nu a mai dorit să vorbească cu tatăl lor, care suferă extrem de mult din cauza faptului că este respins de proprii săi copii. La scurt timp după ce  ce Alin a făcut declarații defăimătoare la adresa soției sale, a sosit rândul apropiaților acesteia să contracareze.

”Și dacă s-ar fi dus cu alți bărbați, ce? El era mereu plecat sau beat. Când era treaz o trata frumos pe Larisa, dar când bea o jignea, o umilea, o agresa verbal. Nu ne-ar mira să îi fi tras și vreo două, iar ea să nu ne fi spus. El de ce nu a luat atitudine când a aflat că ea îl înșală?

Nu numai că nu i-a zis nimic, dar i-a și permis ei să continue. Ce bărbat e ăsta? Știți de ce făcea asta? Uneori pentru că și el făcea același lucru, alteori pentru că era prea băut ca să mai conștientizeze ceva. Ea nu a avut deloc o viață ușoară. A avut bani, dar atât”, au spus surse din anturajul Larisei Oprea, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...