Ce a pățit Alin Oprea, când a mers să-și ia lucrurile din casa în care a locuit cu soția. A sunat imediat la 112. “Asta este strigător la cer”

Iancu Andreea 08.09.2020, 11:38
Ce a pățit Alin Oprea, când a mers să-și ia lucrurile din casa în care a locuit cu soția. A sunat imediat la 112. “Asta este strigător la cer”

Între Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa, a izbucnit un adevărat scandal. Cei doi se află în plin proces de divorț, însă lucrurile nu pare să se liniștească prea curând. Artistul a mărturisit o situație neașteptată de care s-a lovit atunci când a decis să își ia lucrurile din casă. Alin a povestit cum a decurs întâlnirea cu fosta soție.

Rudele fostei soții l-au împiedicat să își ia lucrurile din casă

Alin Oprea trece prin clipe dificile de când a anunțat că divorțează de Larisa. Fostul solist al trupei Talisman a fost nevoit să revină în casa în care a locuit pe parcursul căsniciei pentru a-și lua câteva bunuri. Din păcate, artistul a fost împiedicat să intre în propria casă de către soacră și fostul cumnat. Cele două rude ale Larisei au făcut un scandal monstru la întâlnirea cu vedeta.

Alin s-a întors în căminul conjugal din nevoia de a-și lua lucrurile rămase. Bărbatul a petrecut timpul într-un hotel după separarea de fosta soție, iar la câteva zile a decis să își strângă bunurile. Atunci când a încercat să le recupereze, Alin Oprea a fost întâmpinat de soacra și cumnatul său. Aceștia nu l-au lăsat să intre și de aceea artistul a apelat la ajutorul autorităților. El a sunat la 112, iar trei echipaje de poliție au venit la fața locului.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a dezvăluit Alin Oprea, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Alin și Larisa Oprea se află în plin proces de divorț
Alin și Larisa Oprea se află în plin proces de divorț

Cum a ajuns Alin Oprea să divorțeze

Deși s-a spus despre el că și-a înșelat soția cu noua sa iubită, Alin a povestit că lucrurile s-au degradat în relația cu Larisa. Totuși, artistul a povestit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena 1 că nu și-a dorit niciodată această situație. Ba din contră, Alin Oprea se declară un familist convins, care și-a dorit o căsnicie până la adânci bătrâneți.

Din păcate, se pare că planurile soției sale erau cu totul altele, conform spuselor cântărețului. El consideră că Larisa avea cu totul alt țel, diferit de al său, în această căsnicie.

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a spus Alin Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe