Accident rutier grav pe E 85, pe raza satului Cumpărătura, soldat cu 4 victime

Elena Avramescu 03.08.2021, 11:40

Accident rutier grav pe E 85. În această dimineață s-a petrecut un nou accident rutier pe E 85, pe raza satului Cumpărătura. În urma impactului violent dintre două autoturisme au rezultat patru persoane rănite. Pompierii militari și personalul medical SMURD au constatat că cei patru nu sunt încarcerați, astfel că victimele erau conștiente și au primit îngrijiri medicale.

Accident rutier grav pe E 85

În scurt timp a ajuns la fața locului a intervenit și prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării, care se afla în drum spre Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Datorită scurgerilor de carburanți pe șosea, a fost trimisă la fața locului și o autospecială de stingere, pentru sablarea carosabilului. Astfel că în sprijin au fost solicitate și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Accident rutier grav pe E 85
Accident pe E 85

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...