Accident îngrozitor pe DN2, soldat cu cinci victime și două mașini complet distruse. Cum s-a întâmplat tragedia

Elena Avramescu 01.03.2021, 10:55
Accident îngrozitor pe DN2, soldat cu cinci victime și două mașini complet distruse. Cum s-a întâmplat tragedia

Accident îngrozitor, soldat cu cinci victime. Tragedie în seara zilei de 28 februarie, când un cumplit accident auto a avut loc în jurul orei 20:00, la ieșirea din Municipiul Uziceni către Buzău. Accidentul s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

Accident îngrozitor pe DN2, soldat cu cinci victime

Imediat după producerea accidentului, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău. Din nefericire, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme care au fost complet distruse.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia cu medic, a declarat Ani Cercel, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița.

Accident ingrozitor pe DN2, soldat cu cinci victime
Accident ingrozitor pe DN2, soldat cu cinci victime

În urma accidentului nefericit au rezultat cinci victime de sex masculin, din care trei au fost încarcerate. Astfel, întregul echipaj de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, iar imediat după acordarea primului ajutor medical, toate cele cinci victime au fost preluate și transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple.

În plus, militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. În acest moment se fac cercetări la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul a fost blocat câteva ore pe sensul de mers București-Buzău.

Grav accident, în judeţul Dolj, undeoi oameni au murit

Și în decursul zilei de ieri a avut loc o tragedie în România, de data aceasta în Dolj, unde doi oameni au murit, iar alți doi au fost transportați la spital după ce o mașină a intrat într-o căruță. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00 pe Drumul Național 56 între localitățile Perișor și Radovan, când un autoturism a intrat violent într-o căruță. Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj au lucrat zeci de minute pentru a-i descarcera pe pasagerii din autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau 4 persoane și un vehicul cu tracțiune animală, care în urma impactului s-au răsturnat într-un șanț de colectare a apelor pluviale.

În urma evenimentului rutier, din păcate, a rezultat decesul unui bărbat de 32 de ani din Craiova, pasager dreaptă fața în autovehicul și a căruțașului, un bărbat de 53 de ani, din Radovan, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...