A uitat de război. Elena Merișoreanu, dezvăluire despre modul de viață al Corneliei Catanga. „A afectat-o mult” EXCLUSIV

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 12:13
A uitat de război. Elena Merișoreanu, dezvăluire despre modul de viață al Corneliei Catanga. „A afectat-o mult” EXCLUSIV

Vestea morții tragice a Corneliei Catanga a mișcat-o profund pe Elena Merișoreanu, care i-a fost prietenă de mai bine de trei decenii. În ciuda faptului că au trecut printr-o perioadă tumultoasă, după ce s-au certat luni de zile dintr-un motiv absurd, astăzi artista de muzică populară regretă pierderea unui om drag. Deși viața Corneliei Catanga a fost curmată de complicațiile apărute în urma Covid-19, Elena Merișoreanu a făcut o dezvăluire despre modul de viață al artistei care ar fi putut să agraveze starea de sănătate a solistei.

Cornelia Catanga a pierdut lupta în fața noului coronavirus

Celebrele piese “Șaraiman” sau “Mama mea e florăreasă” nu se vor mai auzi de astăzi, cântate de glasul inconfundabil al Corneliei Catanga. Artista de muzică lăutărească a decedat în această dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce medicii au încercat să o salveze. Cântăreața s-a confruntat în ultimele clipe cu complicațiile cauzate de Covid-19, fiind nevoie de intubare. Din păcate, în timpul manevrelor medicale, Cornelia Catanga a suferit două stopuri cardiace. Tragedia a survenit după o perioadă în care artista s-a tratat acasă cu ivermectină, numărându-se printre cei sceptici în fața virusului pandemic.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat, a povestit jurnalista Mara Bănică, care de altfel a și făcut anunțul tragic al morții artistei pe contul său de Facebook.

Durerea resimțită de fostul său partener de viață, Aurel Pădureanu, este una cumplită. Acesta trece prin momente teribile după pierderea fostei sale soții.

Dumnezeu s-o ierte! Noi dormeam dimineață 4:45 și suna Catanga. Ea mă mai suna uneori noaptea. Obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silent. Și nu știu de ce, am avut o presimțire, ea tot suna. Era nea Aurel care răgnea, era la spital. Mi-a spus că Mara a murit Cornelia. Și a reușit să îmi povestească. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora lui. A avut virusul, s-a tratat o perioadă acasă. Nu a mai putut să respire. Au chemat salvarea ieri, au luat-o la Universitar, când au încercat să o intubeze au făcut două stopuri cardiace și a murit, a povestit jurnalista pentru Antena Stars.

Elena Merișoreanu, despre modul de viață al fostei sale prietene
Elena Merișoreanu, despre modul de viață al fostei sale prietene

Elena Merișoreanu, dezvăluire incredibilă despre modul de viață al Corneliei Catanga. Cele două artiste au fost certate

Pierderea uluitoare a artistei a afectat și alte nume celebre, care au avut onoarea de a o cunoaște pe cea care se bucura de titlul de „Regina muzicii lăutărești”. Printre aceștia se numără și Elena Merișoreanu, care recunoaște că este extrem de afectată de această veste, solista de muzică populară făcând o dezvăluire neașteptată despre modul de viață al Corneliei Catanga, prietena sa.

Nu mai pot, plâng în continuu. O cunosc de la vârsta de 3 ani. Am vorbit  acum două săptămâni cu ea şi era foarte necăjită: cu casa, cu banii. Ea a cântat o viaţă doar prin restaurante şi a afectat-o mult fumul ăla. O fată cu suflet bun. Îmi spunea tot timpul năşica, eram naşe spirituale. Îi cunosc şi familia. Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să o ierte!, a dezvăluit Elena Merișoreanu pentru impact.ro.

Deși astăzi regretă faptul că a pierdut un om drag, în trecut, între Elena și Cornelia au existat unele tensiuni. Totul ar fi pornit de la o banală farsă, organizată în anul 2019, în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Cornelia Catanga s-a supărat amarnic pe Elena Merișoreanu, după ce aceasta ar fi înțeles că solista de muzică populară ar fi jignit-o.

După ce am făcut farsa, am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: ‘las-o dracu’ de ţigancă, s-a apucat şi ăsta să slăbească?’ M-a jignit foarte rău. Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească? Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea, spunea Cornelia Catanga la acea vreme.

Solista de muzică populară a decis împăcarea
Solista de muzică populară a decis împăcarea

Cântăreața de muzică populară a făcut primul pas spre împăcare

În apărarea sa, Elena Merișoreanu a vorbit despre faptul că totul a fost o simplă neînțelegere. În realitate, cuvintele folosite au fost cu totul altele, solista recunoscând că nu ar fi putut să o jignească pe prietena sa cu care se cunoaște de o viață.

Am fost invitată la o emisiune să-i fac o farsă Corneliei. La filmări am spus despre ea faţă de alţi colegi „ce frumoasă ţigancă e Catanga!”. De la asta şi până la ce am auzit e cale lungă. M-am trezit că aş fi făcut-o ţigancă… şi că ea s-a supărat. Am crezut că e o glumă. Am spus despre Cornelia că e ţigancă frumoasă, nu am vorbit nimic urât de ea. Şi uite la ce s-a ajuns! A stat la mine în casă cu mama ei şi m-au ajutat foarte mult. Nu aş fi putut să vorbesc ceva de rău de ea. Îmi pare rău că ea a interpretat altfel, a povestit dezamăgită Elena Merişoreanu pentru click.ro.

După aproape un an de zile în care cele două soliste și-au spus vorbe acide una celeilalte, Elena Merișoreanu a fost cea care a făcut pasul către împăcare. Conform surselor noastre, aceasta a sunat-o pe Catanga şi i-a spus că totul a fost o neînţelegere. De dragul prieteniei de peste 30 de ani, cele două au decis să își vorbească din nou.

Nu ştiu cine i-a spus că eu am făcut-o ţigancă şi că am jignit-o. Am zis într-adevăr că e cea mai frumoasă ţigancă din România, dar nici gând să o jignesc, a spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...