Cornelia Catanga s-a îngrășat peste măsură în ultimele luni. „N-am ieșit din casă” (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 05.01.2021, 11:24
Cornelia Catanga s-a îngrășat peste măsură în ultimele luni. „N-am ieșit din casă” (Exclusiv)

Cornelia Catanga s-a îngrășat peste măsură în ultimele luni. „N-am ieșit din casă”. Cum arată acum cea mai cunoscută interpretă de muzică lăutărească din România. După ce a pierdut sume enorme de bani din cauza pandemiei de coronavirus, artista a pus câteva kilograme în plus pe care se chinuie, acum, să le dea jos. Cum arată Cornelia Catanga la început de an 2021.

Cum arată Cornelia Catanga, după ce s-a îngrășat în pandemie

Cornelia Catanga s-a îngrășat peste măsură în ultimele luni. După ce, anul trecut, pandemia de coronavirus a făcut-o pe artistă să piardă mai bine de 60.000 de euro, din cauza lipsei de evenimente, solista se bucură nespus că 2020 s-a încheiat și întâmpină cu speranță și încredere anul 2021. Catanga a făcut mărturisiri dureroase în cadrul unui interviu acordat, în exclusivitate, celor de la Playtech. Partenera de viață a lui Pădureanu este maestra schimbărilor uluitoare de look, iar fluctuațiile ei de greutate sunt greu de trecut cu vederea. În perioada pandemiei, artista a dezvăluit că s-a îngrășat 28 de kilograme, dar promite să își recapete silueta din 2019, deoarece vrea să fie o soacră mare de nota 10, la nunta fiului ei Alexandru.

„În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou! Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați”, a declarat Cornelia Catanga pentru playtech.ro.

Cum arata Cornelia Catanga in 2019, dupa infarct (stanga) si cum arata astazi (dreapta)
Cum arata Cornelia Catanga in 2019, dupa infarct (stanga) si cum arata astazi (dreapta)

A mâncat de supărare atunci când fiul ei a plecat în străinătate

Aceasta nu este prima dată când Cornelia Catanga a dat iama în bunătățurile găsite prin frigider, fără să țină cont de limite, din cauza unui of. Cea supranumită „regina muzicii lăutărești” a recunoscut că, acum câțiva ani, a mâncat de supărare și a pus multe kilograme când singurul ei fiu, Alexandru, a plecat în străinătate pentru a urmări o carieră internațională de pianist. După ce a suferit un infarct în anul 2019, Cornelia Catanga a început să aibă mai multă grijă de sănătatea ei. A început un regim drastic și ajunsese la greutatea de 56 de kilograme.

„Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă! După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie”, a completat îndrăgita artistă.

Catanga a mărturisit că ultimul spectacol pe care l-a susținut a fost în luna martie 2020, înainte de a izbucni pandemia de coronavirus în România. Artista a câștigat suficienți bani cât să plătească utilitățile casei. A mai avut, de asemenea, două apariții televizate și a participat la programul de Revelion organizat de cei de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI