După scandalul cu Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu face acuzaţii grave despre o altă colegă: „Eu nu am dansat la bară ca ea”

Cristian Cojocaru 18.03.2021, 16:15
După scandalul cu Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu face acuzaţii grave despre o altă colegă: „Eu nu am dansat la bară ca ea”

Scandalurile din showbiz par să nu se mai termine. După ce Maria Dragomiroiu a declarat în cadrul unui post de televiziune despre Elena Merișoreanu că este ”mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, aceasta din urmă lansează acuzaţii grave la adresa unei colege de scenă.

Elena Merișoreanu vine cu acuzaţii la adresa unei colege

Interpreta Elena Merișoreanu a ieșit în public și și-a îndreptat atacul atât asupra Mariei Dragomiroiu cât și asupra Saveta Bogdan. Solista a venit cu o declarație scandaloasă cu privire la colega sa de scenă, acuzând-o că ar fi dansat la bară. Aceste acuzații nu au putut fi trecute cu vederea de către Saveta Bogdan, astfel că un contraatac acid a survenit la adresa Elenei.

După ce Saveta Bogdan a spus în mod public despre Elena că este ”mincinoasă”, interpreta de muzică populară nu a putut-o ierta și astfel a susținut că anterior, Saveta Bogdan ar fi ”dansat la bară”.

„Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea.  Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa…Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, a sunat atacul Elenei Merișoreanu la adresa Savetei Bogdan.

Saveta Bogdan i-a declarat război Elenei Merișoreanu
Saveta Bogdan i-a declarat război Elenei Merișoreanu

Războiul pare să fie abia la început

Reacțiile dure din partea interpretei Saveta Bogdan nu au întârziat să apară, reacționând la aceste afirmații scandaloase. Saveta a hotărât să ducă războiul mai departe, afirmând că dansul la bară despre care menționează colega sa de breaslă a fost o simplă joacă ân cadrul unei emisiuni TV din 2016.

Vedeta este supărată pe Elena Merișoreanu și după ce a afirmat că este ”mincinoasă și intrigantă”, a susținut că va merge mai departe la toate posturile de televiziune pentru a arăta adevărata față a Elenei Merișoreanu.

„Sunt foarte suparată pe Elena Merișoreanu, care vorbește prostii! Eu am făcut un filmuleț la Rocada vedetelor în 2016. A fost un filmuleț, o joacă. Eu nu am dansat la bară! Elenei Merișoreanu îi place să mintă, să bârfească. Să-i fie rușine! Pe toată lumea vorbește de rău. E o intrigantă, o bârfitoare și o invidioasă!

Eu nu sunt balerină să dansez la bară. Elena Merișoreanu nu-și vede de bătrânețea ei, că nu poate să mai meargă cu picioarele. Face rău la oameni! Vorbește prostii! Merg și eu la toate posturile tv s-o fac de comandă! M-a jignit, e invidioasă pe mine că apar la tv? Dacă o văd o scuip în ochi!”, a declarat Saveta Bogdan.

Urmăriți Impact.ro și pe