Ce a făcut Oana Roman la o nuntă. Vedeta şi-a uimit fanii cu acest gest

Badea Violeta, Ana Ionescu 16.09.2021, 07:44

Oana Roman este una dintre cele mai active vedete din mediul online. Fiica lui Petre Roman își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, dar cea mai recentă postare i-a surprins până și pe cei mai cei mai înfocați urmăritori ai săi. Iată ce a făcut influencerița la o nuntă.

Oana Roman, fotografie inedită de la o nuntă

Deși i se întâmplă destul de des să fie criticată de fanii ei din mediul virtual, Oana Roman continuă să posteze fel de fel de fotografii prin care își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu ultimele evenimente din viața ei. De data aceasta, vedeta a a publicat o poză pe rețelele de socializare care a fost foarte apreciată de prietenii ei virtuali.

Zilele trecute, fiica lui Petre Roman a participat la o nuntă și a dat de dovadă de curaj, după ce a publicat, pe internet, o imagine în care apare urcată pe un tractor. Ea le-a dezvăluit fanilor că este pentru prima oară când a văzut un astfel de utilaj agricol atât de aproape, motiv pentru care a profitat de oportunitate și s-a urcat pe el.

„Era un tractor la nuntă.. Au ieșit poze faine.. Practic am văzut prima oara un tractor de aproape și normal ca m am urcat pe el pentru poze”, a scris partenera lui Marius Elisei în dreptul fotografiei.

Oana Roman, fotografie inedita de la o nunta

Oana Roman, o nouă intervenție chirurgicală

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor din mediul online că își mai dorește o intervenție chirurgicală. După ce a reușit să scape de kilogramele în plus, vedeta le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că mai are doar două dorințe. Fiica lui Petre Roman vrea să scape de surplusul de piele și grăsime de pe abdomen.

Astfel, ea va ajunge cât de curând pe masa de operație. Influencerița a precizat că va face o abdominoplastie, mai exact o intervenție care presupune îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior.

„Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...