Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. De ce trebuie să fie vedeta operată: “Aştept rezultatul”

Iancu Andreea 11.09.2021, 17:02
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. De ce trebuie să fie vedeta operată: “Aştept rezultatul”

Fiica fostului premier Petre Roman este o prezență constantă în mediul online, unde vedeta își dezvăluie fragmente din viața personală, precum și produsele pe care le promovează, din cadrul afacerii sale. Recent, Oana Roman a dezvăluit cum a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce în urmă cu mai mulți ani, vedeta trecea printr-un impas pe masa de operație. Acum, Oana trebuie să fie operată, începând un proces de analize înainte de intervenție. Vedeta a dezvăluit care este problema cu care se confruntă.

Oana Roman urmează să fie operată. Motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor

Viața Oanei Roman este mereu în atenția internauților, vedeta fiind extrem de activă pe rețelele de socializare. După o perioadă tumultoasă, în care relația cu Marius Elisei, fostul său soț, a trecut de la agonie la extaz, Oana este pregătită pentru un nou impas. Vedeta a reușit să treacă peste momentul dificil al divorțului și acum, la doar câteva luni de la despărțire, a decis să se bucure din nou de iubire alături de fostul soț. În plus, Oana Roman are planuri mari în privința sănătății sale, motiv pentru care a anunțat că urmează să fie operată.

Se pare că problema vedetei este una destul de serioasă, fiind necesară o intervenție chirurgicală. Pentru că este extrem de sinceră de fiecare dată, Oana a recunoscut că urmează să treacă printr-o operație de abdominoplastie, cel mai probabil pentru a se bucura de un aspect fizic armonios, după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme. Vedeta arată tot mai bine pe zi ce trece, radiază de fericire datorită relației reluate cu fostul soț și astfel a decis să continue seria schimbărilor fizice pentru a se bucura de un trup de admirat. Pentru ca operația să decurgă perfect însă, Oana a trebuit să treacă printr-o serie de analize, despre care a vorbit recent.

Azi mi-am luat inima în dinți și am hotărât să încep investigațiile necesare pentru a mă programa la operația de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani. Primul pas a fost să fac un computer tomograf la abdomen, apoi să fac consultul clinic. Aștept să intru la CT, stresată pentru că îmi vor pune și branula pentru soluția de contrast și nu iubesc deloc branulele. Mai rău decât branula este apa asta amară și trebuie să beau o carafă întreagă. Nu vă pot descrie cât de amară este, a spus Oana Roman pe Instagram.

“Vedem ce decid doctorii cu operația”

Fanii vedetei au stat cu emoții pe parcursul perioadei în care Oana s-a aflat la analize. Ulterior, aceasta a postat un mesaj liniștitor, în care îi anunță pe admiratori că lucrurile au decurs bine și că urmează să primească în câteva zile rezultatele. De asemenea, tot atunci va putea știi și când va fi programată intervenția chirurgicală, pe care a tot amânat-o de câțiva ani.

Gata, a fost ok, mai puțin apa aia amară. Luni primesc rezultatul, fac consultul clinic și vedem ce decid doctorii cu operația, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman urmează să fie operată
Oana a reușit să slăbească în mod spectaculos

Cum a slăbit Oana peste 20 de kilograme

În urmă cu mai mulți ani, Oana Roman devenise subiectul criticilor, care aveau adesea aspecte negative de comentat la adresa siluetei sale. Ambițioasă din fire, vedeta a decis că este momentul să facă o schimbare și astfel a slăbit surprinzător. Pentru că gurile rele s-au grăbit să afirme că și-ar fi făcut operație de micșorare a stomacului, Oana Roman a dezvăluit care a fost dieta pe care a ținut-o, precum și ce alte tratamente au ajutat-o să slăbească atât de spectaculos.

Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală, a povestit Oana Roman pe Instagram.