Oana Roman, despre preţul plătit pentru a fi cu Marius Elisei. “Pentru mine e simplu, e dictatură”

Badea Violeta 13.09.2021, 07:52
Oana Roman, despre preţul plătit pentru a fi cu Marius Elisei. “Pentru mine e simplu, e dictatură”

Oana Roman și Marius Elisei se iubesc mai ceva ca în prima zi de relație. La câteva luni de când au decis să-și mai acorde o șansă de dragul copilului lor, cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu ezită să-și declare dragostea. Recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre împăcarea cu partenerul ei.

Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei

După ce au hotărât să se despartă, Oana Roman și Marius Elisei au continuat să păstreze legătura pentru fetița lor. Deși au semnat negru pe alb că nu mai vor să fie soț și soție, cei doi și-au dat seama că nu pot sta departe unul de celălalt și au decis să mai acorde o șansă relației lor. Recent, fiica lui Petre Roman a dezvăluit care a fost preţul plătit pentru a fi cu Marius Elisei.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem ok.”, a spus Oana Roman, citată de wowbiz.ro.

Întrebată ce părere are Marius Elisei, despre oamenii care o critică cu fiecare ocazie, Oana Roman a precizat că partenerul ei nu dă prea mare importanță unor astfel de lucruri.

„El nu le resimte la fel ca mine. Eu sunt obișnuită de atâția ani, cumva face parte din viața mea. La mine e simplu, mă înjuri și vorbești urât, îți dau block. La mine e foarte clar, e dictatură”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman a vorbit despre impacarea cu Marius Elisei
Oana Roman a vorbit despre impacarea cu Marius Elisei

Când vor ajunge Oana Roman și Marius Elisei la altar

Oana Roman și Marius Elisei au decis să amâne ceremonia de cuplu din cauza pandemiei de coronavirus. Deși evenimentul trebuia să aibă loc în luna aceasta, fiica lui vedeta a dezvăluit că totul s-a amânat pentru vara anului 2022.

„Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lasat păgubașă!

O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, a declarat Oana Roman, exclusiv pentru click.ro.