Oana Roman a dat vestea cea mare după împăcarea cu Marius Elisei. Vedeta e în culmea fericirii, se va întâmpla în vara lui 2022

Iancu Andreea 10.09.2021, 13:33
Oana Roman a dat vestea cea mare după împăcarea cu Marius Elisei. Vedeta e în culmea fericirii, se va întâmpla în vara lui 2022

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda impasului prin care au trecut în iarna trecută, când tensiunile dintre cei doi au escaladat și au culminat cu un divorț. Foștii soți au revenit la gânduri mai bune și s-au împăcat chiar la trei luni după separare, astfel că în prezent formează din nou o familie sudată alături de fiica lor, Isabela. Cuplul locuiește din nou împreună, astfel că aceștia se bucură de timpul petrecut în trei. După împăcarea cu Marius Elisei, Oana Roman a dat o veste mare, dezvăluind ce urmează să se întâmple în vara anului viitor. Fanii cuplului au fost extrem de încântați și le-au transmis felicitări.

Vestea cea mare pe care a oferit-o Oana Roman după împăcarea cu Marius Elisei. Vedeta a transmis cu bucurie această schimbare

Timp de opt ani de zile, Oana Roman și Marius Elisei s-au bucurat de o relație de iubire, care însă se încheia în urmă cu câteva luni când cei doi luau decizia de a divorța. Aceștia au revenit însă la gânduri mai bune la scurt timp după separare. Fostul soț al vedetei a reușit să o înduplece pe Oana și să o convingă că sentimentele dintre ei merită o nouă șansă. Pentru că acum cei doi locuiesc din nou împreună, Oana Roman a dat o veste mare după împăcarea cu Marius Elisei.

Deși aceștia nu se grăbesc să își unească destinul în fața ofițerului de Stare Civilă, ei și-au dorit să își reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu. Astfel, cuplul spera ca în această toamnă să poate participa la o slujbă specială, însă valul al patrulea al pandemiei le-a stricat planurile. Cuplul speră însă ca anul viitor, în luna iunie, să poată lua parte la o ceremonie pentru iubirea lor.

Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lăsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

Vestea cea mare oferită de Oana Roman după împăcarea cu Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei formează din nou o familie

Ce planuri au cei doi soți. Aceasta este activitatea care le ocupă majoritatea timpului

Până la momentul în care se vor bucura de o ceremonie de reînnoire a jurămintelor, cei doi soți au luat decizia de a renova grădina vilei în care locuiesc și în care s-au mutat în urmă cu doi ani de zile. Astfel, principalele activități ale cuplului se rezumă la vizite în magazinele de bricolaj. Amenajarea grădinii a contribuit și ea la amânarea nunții, situația financiară fiind afectată de modificările făcute în curtea vilei.

Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?, a precizat Oana.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...