Adrian Nartea, actorul principal din Vlad, e idolul femeilor în Bulgaria. Ce a trebuit să facă. ”Veneau peste mine la filmări” (Exclusiv)

Badea Violeta 01.09.2021, 10:02

Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, se bucură de un succes fantastic pe plan profesional. Pe lângă talentul incredibil de a intra în pielea personajului pe care-l interpretează, actorul se poate lăuda și cu niște trăsături fizice superbe, iar fanele i-au luat cu asalt conturile de socializare. Nu doar româncele îl admiră pe chipeșul artist, ci și bulgăroaicele. Adrian Nartea a povestit că a fost asaltat de câteva domnișoare în timp ce se afla la o filmare. Iată cum a reacționat actorul!

Adrian Nartea, asaltat de bulgăroaice

Adrian Nartea, în vârstă de 40 de ani, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori români. El a devenit cunoscut în țara noastră odată cu difuzarea serialului „Vlad”, de la Pro TV. Vedeta se bucură de aprecieri și în rândul vecinilor noștri bulgari, acolo unde serialul românesc are mare succes.

Zâmbetul de milioane, trăsăturile superbe și trupul perfect sunt doar câteva atuuri fizice prin care actorul a atras atenția reprezentantelor sexului frumos.

Astfel, Adrian Nartea a ajuns să fie asaltat de fane la toate evenimentele la care își face apariția, dar și la filmări. Recent, actorul a povestit pentru cei de la playtech.ro că a fost martorul unei întâlniri cu totul neașteptate. Se pare că mai multe fete bulgăroaice au venit la filmări pentru a-l vedea în carne și oase pe Adrian Nartea.

„În Bulgaria s-au difuzat în stil intensiv primele două sezoane. Printre urmări au fost și acelea că mi s-au umplut conturile de facebook și de instragram de inimioare și declarații de iubire.

Ba chiar, am fost martorul unei întâlniri cu totul neașteptate cu tot felul de fete, tot din Bulgaria, care au venit pur și simplu la filmare.

A trebuit să iau atitudine și să le precizez că le apreciez intențiile, dar că nu pot rezona cu anumite lucruri.”, a declarat actorul pentru sursa de mai sus.

Adrian Nartea, asaltat de bulgaroaice
Adrian Nartea, asaltat de bulgaroaice

Adrian Nartea, despre serialul „Vlad”

Adrian Nartea spune că serialul „Vlad” reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte ale sale. Actorul a declarat că foarte mulți oameni nu mai fac diferența între adevăratul „Adrian Nartea” și personajul „Vlad”. Adrian Nartea este căsătorit cu Alina Ferinceac, un cunoscut make-up artist. Cei doi au împreună două fete.

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel.

Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp.”, a mai spus actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...