Adrian Nartea o să devină tată pentru a doua oară: ”Eu mi-aș fi dorit băiat”

Iancu Andreea 29.10.2020, 19:42
Adrian Nartea o să devină tată pentru a doua oară: ”Eu mi-aș fi dorit băiat”

Actorul din serialul Vlad, difuzat de Pro TV, urmează să fie tătic pentru a doua oară. Carismaticul Adrian Nartea are deja o fetiță superbă, iar acum a dezvăluit că el și soția sa așteaptă tot o fetiță. Cu toate acestea, cel care joacă rolul protagonistului în producția de televiziune, și-ar fi dorit un băiat.

Adrian Nartea, tată pentru a doua oară

Faimosul tătic se bucură de o veste nouă din partea soției sale. Acesta urmează să devină tată pentru a doua oară și a dezvăluit totul în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV. Deși nu aveau în plan să îi facă o surioară micuței lor, Adrian și Alina Nartea vor deveni părinți pentru a doua oară. În mod surprinzător, actorul și-ar fi dorit ca cel de-al doilea copil să fie un băiat. Totuși, sexul viitorului bebeluș este tot feminin.

”Nu a fost nimic în plan, ne doream amândoi. Dar nu era în plan. A fost o surpriză când am aflat. Cred că eram la filmări. Și la Mara eram la filmări, undeva prin Venetia, la o reclamă. Mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul. Am vizualizat momentul și e fain. Eu mi-aș fi dorit băiat”, a spus Adi Nartea la Pro TV.

Adrian și Alina Nartea au o familie frumoasă, alături de micuța lor
Adrian și Alina Nartea au o familie frumoasă, alături de micuța lor

Soția lui Adrian Nartea și colega sa de paltou, însărcinate

Pe de altă parte, pentru Alina Nartea aceasta ar putea fi ultima sarcină. Frumoasa soție a actorului a mărturisit că a avut emoții până la aflarea rezultatului. De asemenea, ea a dezvăluit că încă de la prima sarcină cei doi așteptau un băiețel.

”Era tic-tac la mine, că nu mai sunt atât de tinerică. Am 39 de ani. Eram prea emoționată, trebuia să-i trimit testul. La prima sarcină eram sigură că o să fie băiat. Ne-am dus la ecografie și ne-a zis că o să fie fetiță și ne-am șocat”, a declarat și Alina Nartea.

Se pare că platoul serialului „Vlad” este extrem de prolific. Colega lui Adrian Nartea, Olimpia Melinte, a anunțat în exclusivitate pentru viva.ro că va deveni mamă tot pentru a doua oară.

”Perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat”, a povestit actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...