Cum a driblat moartea Adi Nartea, actorul principal din Vlad. ”Aveam tumoare, nu mi-a venit să cred”

Stan Filon 06.07.2021, 08:49
Cum a driblat moartea Adi Nartea, actorul principal din Vlad. ”Aveam tumoare, nu mi-a venit să cred”

Adi Nartea a fost la un pas de moarte, în urmă cu câțiva ani, când medicii au depistat că actorul are o tumoare la cap! Vedeta serialului Vlad, de la Pro TV, a vorbit deschis despre întâmplarea care i-a schimbat viața și care a fost cea mai gra cumpănă de până acum.

Cum a driblat moartea Adi Nartea, actorul principal din Vlad

Adi Nartea este cunoscut în toată România, mai ales după ce dă viață personajului Vlad, din celebrul serial de la Pro TV. Doar familia și prietenii foarte aropiați știu însă prin ce a trecut acesta, în urmă cu doar câțiva ani. A vorbit despre aceste probleme la podcastul lui Măruță.

Probleme de sănătate au apărut în urmă cu patru ani, când actorul a avut probleme la urechea stângă. I s-a propus să se opereze de deviație de sept, însă la insistențele mamei sale, actorul afăcut un RMN. Rezultatul l-a șocat. Avea o tumoare la cap. 

Cum a driblat moartea Adi Nartea, actorul principal din Vlad
Cum a driblat moartea Adi Nartea, actorul principal din Vlad

”Probabil a vrut să evite conversația”

”Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului”, a povestit Adi. Tumoarea era mare, avea lățimea de 3 cm și grosimea de aproape 2 cm. ”Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc”,a mai spus actorul.

Cu toate că mama sa i-a spus să stea liniștit, actorul a avut parte de încă un șoc, după ce un medic i-a spus că ar trebui să-și schimbe meseria, deoarece operația l-ar putea desfigura. A plecat să se opereze în străinătate. A suferit două intervenții în Lyon, Franța. ”Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După, am stat 7 zile în spital. N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus actorul.

Toate au trecut însă, iar actorul și-a mărit familia, la scurt timp după ce s-a încheiat povestea de groază prin care a trecut. Adrian Nartea (39 de ani) și soția lui, Cristina, au împreună două fetițe: Petra și Mara.

Urmăriți Impact.ro și pe