Oana Roman iese la atac. Ce a putut să îi spună Oanei Zăvoranu, nu a mai ținut cont de nimic

Badea Violeta 15.07.2021, 15:07

Oana Roman iese la atac! Războiul dintre două dive este departe de a se fi încheiat. Fiica lui Petre Roman nu s-a mai putut abține și a desființat-o pe Oana Zăvoranu. Replica a venit după ce frumoasa brunetă i-a văzut într-o fotografie pe Pepe și pe Oana Roman.

Oana Roman iese la atac

Oana Roman este mai fericită ca niciodată, deoarece s-a împăcat cu fotul său soț. După un divorț care a zguduit tot showbiz-ul românesc, fiica lui Petre Roman a decis să-i mai acorde o șansă lui Marius Elisei. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și petrec foarte mult timp împreună.

Cu toate că viața ei a luat o întorsătură pozitivă, Oana Roman nu are liniște fiindcă este atacată din toate părțile. Haterii din mediul online o acuză că își modifică pozele, iar Oana Zăvoranu a pus tunurile pe ea după ce s-a fotografiat cu Pepe.

Toți fanii sunt obișnuiți cu stilul direct al frumoasa actrițe și cei care o urmăresc pe rețelele de socializare se amuză copios de modul în care le descrie pe unele persoane publice. De data aceasta, diva a lansat o serie de atacuri către Oana Roman.

 „Ursoaico, când te apropii de bichon, și peruca o ia razna.”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii cu fiica lui Petre Roman și Pepe.

Oana Roman iese la atac
Oana Roman iese la atac

Ce a putut să îi spună Oanei Zăvoranu, nu a mai ținut cont de nimic

La scurt timp, Oana Roman nu s-a putut abține și a jignit-o grav pe diva din „Sacrificiul”. Soția lui Marius Elisei a observat că Oana Zăvoranu a făcut o greșeală gramaticală. Bruneta a scris „apropi” cu un singur „i”, moment perfect pentru Oana Roman de a o ataca.

„Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!”, a sscris Oana Roman cu privire la Oana Zăvoranu.

Cele două dive sunt într-un război continuu de multă vreme. În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a declarat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că se vede clar că Oana Roman este îndrăgostită de Pepe și că după divorțul de Raluca, ea ar fi sperat să aibă o relație cu artistul. Potrivit brunetei, fiica lui Petre Roman ar fi încheiat relația cu Marius Elisei tocmai din acest motiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...