Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman. Cum o răsfaţă bărbatul pe vedetă: „Zeiţa mea”

Ioana Bucur 13.07.2021, 20:23
Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman. Cum o răsfaţă bărbatul pe vedetă: „Zeiţa mea”

Împăcare, dulce împăcare! Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman. După ce și-au dat seama că adevărata fericire o pot trăi doar împreună, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum o răsfață bărbatul pe vedetă.

Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman

După ce a plecat de acasă cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, Marius Elisei și-a regăsit drumul spre familia pe care a format-o alături de Oana Roman și fiica lor, Isabela. Lunile petrecute separat se pare că i-au schimbat bărbatului complet modul de a privi viața. De când s-au împăcat, pare că își răsfață fosta soție în cele mai frumoase moduri: excursii romantice, flori și cadouri neașteptate.

Marți, pe secțiunea InstaStory de pe pagina de Instagram a Oanei Roman, au apărut câteva filmulețe ce arată cel mai recent gest romantic făcut de Marius Elisei. Vedeta a primit o cutie uriașă, plină cu accesorii de la branduri de renume și care nu vin cu un preț pe care și l-ar putea permite chiar oricine. Postările au și un mesaj scris de Oana: „Woow, mersiii! @eliseimarius”, un indiciu ce ne-ar pute duce cu gândul că este vorba despre un cadou făcut de fostul ei soț.

Tot în filmarile postate de Oana Roman, cel care o ajută să desfacă toate cutiile este chiar Marius, care poate fi auzit tachinând-o, întrebând: „Oare ce a primit zeița mea?” în timp ce fiica fostului premier spune: „Ce mi-ai luat aici?”. Este mai mult decât evident că Oana și Marius au ales să uite momentele urâte și se bucură de viață ca doi adolescenți care simt primii fiori ai iubirii.

Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman
Cadoul primit de Oana Roman

Oana Roman își dorește să își reînnoiască jurămintele cu tatăl Isabelei

Oana Roman este pregătită să uite de trecut și are gânduri mari. Ea a mărturisit recent că vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei și că își dorește să organizeze o petrecere mare, la care să poarte o rochie de mireasă diferită față de prima pe care a îmbrăcat-o în urmă cu șapte ani.

Nu va fi o nuntă tradițională, ci, mai degrabă, o ceremonie de reînnoire a jurămintelor la biserică.

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: «Eu slujbă de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a spus fiica lui Petre Roman în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...