Cine sunt cei 5 finaliști aleși în a doua semifinală Românii au talent. Concurenții aleși de publicul PRO TV

Ioana Bucur 22.05.2021, 00:44

Au fost 12, au rămas mai puțin de jumătate. Cine sunt cei 5 finaliști aleși în a doua semifinală Românii au talent. Concurenții cei mai votați de publicul PRO TV au făcut spectacol în ediția live de vineri, 21 mai.

Cine sunt cei 5 finaliști aleși în a doua semifinală Românii au talent

Juriul a privit, publicul a decis. Cine sunt cei 5 finaliști aleși în a doua semifinală Românii au talent, difuzată live, vineri, 21 mai. Emoții uriașe pentru semifinaliștii care au urcat pe scena show-ului de la PRO TV visând să prindă un loc în marea finală, un pas mai aproape de premiul în valoare de 120.000 de euro. Fanii emisiunii au avut de unde alege, numerele prezentate în a doua semifinală fiind cu adevărat spectaculoase. Cei 12 care și-au încercat norocul au fost: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas. Printre ei s-au numărat și câțiva „posesori” de Golden Buzz: Filip Cioc, Remi Martin, Ruslana Krutas, Art of Robots, Raisa Chiribuță și Elena Gatcin.

Emoțiile adevărate au început aproape de miezul nopții, în momentul în care Pavel Bartoș și Smiley au anunțat „Start vot”. În cele din urmă, când vine vorba despre ultima etapă a concursului, cuvântul decisiv l-a avut, de fapt, publicul. Cei 5 finaliști aleși în a doua semifinală Românii au talent sunt:

  1. Remi Martin
  2. Filip Cioc
  3. Art of Robots
  4. Dean Bowman
  5. Magitot

Vineri, juriul a nominalizat și doi concurenți pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro: Maria Rădeanu și The Art of Robots. În prima semifinală, cele două propuneri au fost Daria Batschi Beleca și Duo Turkeev.

Jurații au avut de făcut ultima alegere a serii. Wild Card-ul juraților, biletul către finală, a mers către Narcisa Ungureanu, concurentă din prima semifinală Românii au talent, sezonul 11.

Finaliștii aleși de public în prima semifinală Românii au talent

Astfel, după a doua semifinală live, sezonul 11 Românii au talent are formula completă pentru ultimul său act. Dintre cei 12 care au performat în ediția de vineri, 14 mai, au mers mai departe în finală: Rareș Trufea, Ana-Măria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi și Gim.

„Acum oamenii de acasă ar trebui să ştie că avem de făcut clasamente pe categorie, ceea ce nu e tocmai uşor şi mai e un aspect, ar trebui să fie ca pe un platou, să ai câte puţin din fiecare că atunci te bucuri”, a spus Andi Moisescu, înainte de alegerea concurenților semifinaliști.

Emisiunea Românii au Talent pune la bătaie marele premiu de 120 de mii de euro, cre îi face pe concurenți s viseze cu ochii deschiși, însă nu este singurul premiu! Locul 2 va câștiga 20.000 de euro, iar talentatul care se va clasa pe locul al III-lea va pleca acasă cu 10.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...