Pavel Bartoş, taxat fără milă de Florin Călinescu. Greşeala pe care a făcut-o prezentatorul de la Românii au talent

Ioana Bucur 21.05.2021, 21:14

Gafă, în direct, în cea de-a doua semifinală a show-ului de la PRO TV. Cum a fost Pavel Bartoş taxat fără milă de Florin Călinescu. Greşeala pe care a făcut-o prezentatorul de la Românii au talent.

Pavel Bartoş, taxat fără milă de Florin Călinescu

Emoții uriașe, în ediția live de vineri, 21 mai, a show-ului de la PRO TV și nu doar pentru concurenți! Prima care a spart gheața în cea de-a doua semifinală a fost talentata Raisa Chiribuţă, cu un moment extraordinar de dans. Numărul pregătit de concurentă i-a emoționat nu doar pe cei patru jurați ci și pe simpaticul coleg de culise al lui Smiley, iar gafa sa nu a trecut „nepedepsită”.

„Mă bucur mult să te revăd, micuţa mea „Golden Buzz”! A fost primul „Golden Buzz”, rămâne în suflet. S-a văzut că ai muncit enorm. Mă bucur mult că am putut să îţi ofer asta şi sper să ajungi unde îţi doreşti”, a spus Alexandra Dinu. „Pe scenă am văzut un copil puternic, un copil pasionat de dans, te-ai adunat. Te felicit din toată inima!”, a adăugat Andra.

După momentul Raisei de dans, Pavel Bartoş i-a dat cuvântul lui Florin Călinescu. Emoţiile şi-au spus cuvântul pentru că prezentatorul a făcut o greşeală gramaticală. Pavel Bartoş, taxat fără milă de Florin Călinescu:

„Să auzim cuvintele care le va spune Florin Călinescu în această seară”, a spus Bartoș. „Pe care le va spune” l-a corectat Florin Călinescu. „Se mai întâmplă, de la emoţii”, a spus Andi Moisescu.

Pavel Bartos taxat fara mila de Florin Calinescu
Pavel Bartoș și Smiley, la deschidere celei de-a doua semifinale Românii au talent

Ultimii cinci finaliști se decid în cea de-a doua semifinală

Sezonul 11 Românii au talent este la un pas să își aleagă finaliștii. În a doua semifinală live a competiției de la PRO TV urcă pe scenă următorii 12 concurenți ce au trecut de preselecții, primind cel puțin trei de DA de la jurați. Numere sunt pregătite, repetate și gata pentru marea confruntare. În ediția de vineri, 21 mai 2021, cei 12 concurenți care se întorc pe scena de la Românii au talent, încercând să își asigure un loc în marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

Ultimul cuvânt îl va avea publicul. Primii cinci concurenți care au strâns cele mai multe voturi de la fanii emisiunii se vor califica, automat, în marea finală. Apoi dintre cei 14 care nu au prins un loc în finală, după cele două semifinale, un singur număr va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în marea finală Românii au talent vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

A doua semifinală va aduce și alte două propuneri pentru premiul de originalitate, făcute de cei patru membri ai juriului. Astfel, cei de acasă vor avea de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev și cele două momente propuse diseară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...