Florin Călinescu, gest rușinos în semifinala Românii au talent. Ce i-a spus lui Pavel Bartoș: „Unde sunt eu, măi, creț?”

Ioana Bucur 21.05.2021, 20:56
Florin Călinescu, gest rușinos în semifinala Românii au talent. Ce i-a spus lui Pavel Bartoș: „Unde sunt eu, măi, creț?”

Moment de infarct, în direct, la PRO TV. Florin Călinescu, gest rușinos în semifinala Românii au talent. Cuvintele lui Pavel Bartoș i-au „ridicat mingea la fileu”, iar juratul nu s-a putut abține. Cei doi co-prezentatori au rămas fără cuvinte când au văzut ce făcea.

Florin Călinescu, gest rușinos în semifinala Românii au talent

A doua gală live a sezonului 11 a început cu un moment interzis celor slabi de inimă. În aplauzele publicului, cei patru jurați ai emisiunii au pășit pe scena de la Românii au talent, pregătiți să privească și să se bucure de cele 12 momente incredibile pregătite de semifinaliștii competiției. Pentru fiecare dintre cei patru, cei doi co-prezentatori au pregătit o scurtă descriere. Dacă Andra a fost numită „jumătatea mai bună a familiei Măruță”, Andi Moisescu, cel care „își calculează cu atenție fiecare cuvânt”, prezentarea lui Florin Călinescu a fost una cel puțin specială!

„Glumeț, semeț și creț, el este Floriiiiin Călinescu!”, a spus Pavel Bartoș. Doar că juratul nu a înțeles exact la ce se referă colegul său. Florin Călinescu, gest rușinos în semifinala Românii au talent. Întrebându-l pe Bartoș unde anume i se pare lui că este „creț”, juratul a arătat spre podoaba capilară (sau ce a mai rămas din ea), nas, barbă, mâinile coborând până în zona genitală.

 „Unde sunt eu, măi, creț?”, a spus Florin Călinescu, în timp ce Smiley și Pavel Bartoș au izbucnit în râs.

Florin Calinescu gest rusinos in semifinala Romanii au talent
Pavel Bartoș și Smiley, la deschidere celei de-a doua semifinale Românii au talent

Se aleg ultimii finaliști ai sezonului 11 Românii au talent

Sezonul 11 Românii au talent este la un pas să își aleagă finaliștii. În a doua semifinală live a competiției de la PRO TV urcă pe scenă următorii 12 concurenți ce au trecut de preselecții, primind cel puțin trei de DA de la jurați. Numere sunt pregătite, repetate și gata pentru marea confruntare. În ediția de vineri, 21 mai 2021, cei 12 concurenți care se întorc pe scena de la Românii au talent, încercând să își asigure un loc în marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

Ultimul cuvânt îl va avea publicul. Primii cinci concurenți care au strâns cele mai multe voturi de la fanii emisiunii se vor califica, automat, în marea finală. Apoi dintre cei 14 care nu au prins un loc în finală, după cele două semifinale, un singur număr va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în marea finală Românii au talent vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

A doua semifinală va aduce și alte două propuneri pentru premiul de originalitate, făcute de cei patru membri ai juriului. Astfel, cei de acasă vor avea de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev și cele două momente propuse diseară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...