Alexandra Dinu, în lacrimi, în semifinala Românii au talent. Ce a emoționat-o pe jurată: „Îți mulțumesc din suflet”

Ioana Bucur 21.05.2021, 23:10
Alexandra Dinu, în lacrimi, în semifinala Românii au talent. Ce a emoționat-o pe jurată: „Îți mulțumesc din suflet”

Momentul ce a schimbat tot. Alexandra Dinu, în lacrimi, în semifinala Românii au talent. Concurentul care a reușit să o impresioneze a izbucnit în lacrimi când a început jurizarea.

Alexandra Dinu, în lacrimi, în semifinala Românii au talent

O voce incredibilă, o piesă ce a scris istorie, un moment „dumnezeiesc”, vineri seara, în cea de-a doua semifinală live a sezonului 11 Românii au talent. Dean Bowman a venit cu o reinterpretare a piesei „Purple Rain” a lui Prince, dar în stil gospel. Născut în New York, concurentul a explicat că, pentru el, muzica îl ajută să se simtă mai aproape de Dumnezeu și de fratele său mai mic, pe care l-a pierdut cu ceva ani în urmă.

„Când cânt, simt prezența fratelui meu care a murit când eram mai tânăr”, a explicat Dean Bowman, care a început să cânte de la vârsta de doi ani, încurajat de mama și mătușa sa: „Mi-au spus să-l sărbătoresc pe Dumnezeu prin muzică”.

Din New York, a ajuns în Reșița, unde trăiește cu soția lui, o româncă: „A fost dragoste la prima vedere. De atunci, suntem inseparabili. Este singura persoană care mi-a spus să deschid o școală de muzică”, a povestit el.

Interpretarea sa a adus liniștea în sală. Publicul și cei patru jurați păreau hipnotizați de fiecare notă atinsă de el. La final, când a venit momentul să ia cuvântul, Alexandra Dinu a făcut o măturisire ce i-a adus lacrimi în ochi. Alexandra Dinu, în lacrimi, în semifinala Românii au talent. Ea a mărturisit că „Purple Rain” este piesa ei de suflet, pe care o ascultă mereu. Ea a amintit și de fratele lui Dean, moment în care concurentul a izbucnit în lacrimi.

„Ascult mereu această melodie, este una dintre preferatele mele. Îţi mulţumesc din suflet pentru acest moment. E o bucurie pentru toți oamenii care te vor asculta pe orice scenă din lume”, a spus Alexandra Dinu.

„Ești o binecuvântare pentru artiștii din România, pentru muzica din România”, a adăugat și Andra.

Alexandra Dinu in lacrimi in semifinala Românii au talent
Dean Bowman, la Românii au talent

Ultimii cinci finaliști se aleg în cea de-a doua semifinală

Sezonul 11 Românii au talent este la un pas să își aleagă finaliștii. În a doua semifinală live a competiției de la PRO TV urcă pe scenă următorii 12 concurenți ce au trecut de preselecții, primind cel puțin trei de DA de la jurați. Numere sunt pregătite, repetate și gata pentru marea confruntare. În ediția de vineri, 21 mai 2021, cei 12 concurenți care se întorc pe scena de la Românii au talent, încercând să își asigure un loc în marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

Ultimul cuvânt îl va avea publicul. Primii cinci concurenți care au strâns cele mai multe voturi de la fanii emisiunii se vor califica, automat, în marea finală. Apoi dintre cei 14 care nu au prins un loc în finală, după cele două semifinale, un singur număr va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în marea finală Românii au talent vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

A doua semifinală va aduce și alte două propuneri pentru premiul de originalitate, făcute de cei patru membri ai juriului. Astfel, cei de acasă vor avea de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev și cele două momente propuse diseară.

Urmăriți Impact.ro și pe