Cât de frumoasă s-a făcut Melissa, fiica lui Cristi Borcea. Are 17 ani și a uimit internetul cu fotografiile ei

Ioana Bucur 21.03.2021, 09:12

Și-a câștigat un adevărat renume de cuceritor în rândul femeilor. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei și este tată a cinci fete, cea mai mare fiind la un pas de vârsta majoratului. Adolescenta este superbă și a uimit internetul cu fotografiile ei. Cât de fumoasă s-a făcut Melissa, fiica lui Cristi Borcea.

Melissa, fiica lui Cristi Borcea din prima sa căsătorie, este de o frumusețe răpitoare

La doar 17 ani, Melissa, fiica lu Cristi Borcea uimește cu fiecare fotografie postată pe platformele sociale. Cea mai mare dintre cele cinci fete ale fostului acționar de la Dinamo este de o frumusețe răpitoare. Mama Melissei, Mihaela Borcea, este cea care s-a ocupat de creșterea celor trei copii pe care îi are cu afaceristul, Patrick, în vârstă de 22 de ani, și cei doi gemeni, Melissa și Angelo, care mai au doar câteva luni până vor împlini și ei vârsta majoratului. Educați frumos, bucurându-se de un stil de viață la care mulți doar visează, cei trei nu au apărut deloc în spațiul public, trăindu-și copilăria și anii adolescenței departe de tentațiile în care au picat odraslele altor vedete.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Căsnicia cu Mihaela Borcea l-a făcut tată pentru întâia oară. Cei doi îi au împreună pe Patrick și gemenii Melissa și Angelo. A doua sa soție, Alina Vidican, i-a adus pe lume pe George Alexandru și pe Gloria. Afaceristul a înșelat-o pe Alina cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din relația extraconjugală a rezultat o altă fetiță, Andreina Carolyn Christine. Actuala soție, fostul model Valentina Pelinel, i-a dăruit trei copii: Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria, concepute în perioada în care Borcea era încarcerat.

Cât de frumoasă s-a făcut Melissa, fiica lui Cristi Borcea
Melissa, fiica lui Cristi Borcea. Sursa foto: Instagram

„Pentru ele există Dumnezeu și eu”

Cristi Borcea nu se ferește să răspundă întrebărilor, chiar și celor mai puțin comode, legate de femeile care i-au marcat viața și care l-au făcut tată. Fostul acționar de la Dinamo a explicat că, în ciuda scandalurilor în care a fost implicat, nu a fost niciodată nevoit să cumpere tăcerea fostelor sale partenere. Fără să se încurce cu vreun gram de falsă modestie, Borcea a spus că el le dă „oxigenul” și că femeile sunt „condamnate să să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii”.

„Nu, cum să le cumpăr (n.r. – tăcerea) dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

De fapt, singura femeie în care afaceristul are încredere deplină este mama sa. Tocmai de aceea, întreaga sa avere este împărțită între cea care i-a dat viață și cei nouă copii.

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele copiilor. Toți ceilalți copii au case, apartamente, cele mai bune condiții, dar femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!”, a mai spus dinamovistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...