Motivul real pentru care Laurette ar fi fost bătută: nu s-a înțeles la preț cu un client. Cum a eșuat negocierea în camera de hotel. Prima reacție a vedetei

Iancu Andreea 11.03.2021, 21:55

Un nou scandal în showbiz a atras atenția opiniei publice. Celebra mulatră Laurette ar fi fost bătută în zona Centrului Vechi al Capitalei. Incidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului că vedeta nu s-ar fi înteles la bani cu unul dintre clienții săi. Mulatra ar fi negociat un preț cu bărbatul, însă întreaga discuție a luat o cu totul altă turnură.

Care este motivul pentru care Laurette ar fi fost bătută

În urmă cu doar câteva zile, Laurette ar fi ajuns într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei pentru a-și oferi trupul în schimbul unei anumite sume de bani. Frumoasa mulatră s-ar fi întâlnit cu un bărbat, alături de care urma să întrețină relații intime, acesta fiind dispus să îi ofere o sumă importantă de bani femeii. Potrivit cancan.ro, un domn, pe nume M. T. și-ar fi dat întâlnire cu Laurette la hotelul Palace din Centrul Vechi, alături de care ar fi trebuit să petreacă o noapte de amor în schimbul sumei de 5.000 de euro. După ce bărbatul i-ar fi arătat brunetei bancnotele din borsetă, cei doi ar fi urcat în camera de hotel unde relația s-ar fi consumat. Totul a degenerat însă la plecare.

Deși s-ar fi înțeles pentru o sumă cu trei zerouri, bărbatul s-ar fi răzgândit și i-ar fi oferit lui Laurette doar 300 de euro pentru serviciile sale, susținând că amorul „nu face 5.000 de euro”. Acesta a fost momentul în care Laurette a izbucnit și, considerând că a fost nedreptățită, s-ar fi îndreptat către borseta cu bani a bărbatului. Între cei doi ar fi început o ceartă în urma căreia Laurette ar fi fost chiar și bătută. Scandalul provocat de cei doi i-a alertat pe angajații hotelului, care au apelat la numărul de urgență. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, care i-a și ridicat pe cei doi scandalagii. Astfel, Laurette împreună cu clientul său au ajuns la Secția 10 pentru declarații. Se pare că niciunul nu a depus însă plângere împotriva celuilalt.

Laurette ar fi fost agresată de către bărbatul cu care s-a întâlnit în Centrul Vechi din București
Laurette ar fi fost agresată de către bărbatul cu care s-a întâlnit în Centrul Vechi din București

Ce spune avocatul lui Laurette. „Am putut să constat și eu acele urme de violență”

După teribilul incident, avocatul lui Laurette, Vlad Hosu, a fost prezent în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, unde i-a povestit lui Dan Capatos varianta sa a poveștii. Avocatul susține că nu cunoaște motivul agresiunii, însă acesta a observat cu ușurință că mulatra afișa câteva semne de violență la momentul la care a însoțit-o la secție. De asemenea, tot Vlad Hosu este și cel care a însoțit-o pe Laurette la INML pentru a i se elibera un certificat medico-legal în urma agresiunii fizice.

Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți, a spus avocatul lui Laurette pentru Antena Stars.

Pe de altă parte, reprezentantul vedetei susține că motivul scandalului dintre frumoasa brunetă și bărbatul din Centrul Vechi nu ar fi fost legat de bani sau de întreținerea relațiilor amoroase.

Infirm această informație, a declarat avocatul mulatrei pentru cancan.ro.

Laurette rupe tăcerea: „Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”

Joi seara, Laurette a dat primele declarații despre scandalul uriaș în care este implicată. Vedeta neagă cu vehemență faptul că întâlnirea cu bărbatul ar fi fost condiționată de vreo sumă de bani, dar că este convinsă că adevărul va ieși la iveală. Mai mult, ea a precizat că este ultima oară când ea și avocatul său vor face declarații publice pe această temă, până la soluționarea dosarului.

“In legătura cu agresiunea a carei victima am fost in urma cu doua seri, as dori sa aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arat ca este o minciuna. In acest sens, urmează a prezenta organelor de politie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul ca întâlnirea mea cu el nu era condiționata de plata vreunei sume de bani. Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violentele la care am fost supusa. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la politie, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevarul in cauza in fata opiniei publice, influențată in mod vădit de prezentarea unilaterala. Sunt convinsă ca adevarul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publica pe care o facem in cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, pana in momentul in care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere in mine și regret ca, intr-o cauza in care sunt victima, trebuie sa fiu supusa oprobriului public. Paradoxal pentru o victima, sunt nevoită sa afirm cu tărie ca sunt nevinovata”, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...