EXCLUSIV. Artista din România care și-a luat mașină de 70.000 de euro ca să treacă peste divorț. Cum a fost surprinsă în București

Mihai Roșoiu 11.12.2020, 13:01

Încep să se cicatrizeze rănile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Artista din România care și-a luat mașină de 70.000 de euro ca să treacă peste divorț a fost surprinsă de curând într-o ipostază mai puțin obișnuită. Paparazzi Impact.ro au imortalizat câteva imagini inedite cu frumoasa cântăreață într-o zi obișnuită.

Și-a luat mașină de 70.000 de euro pentru a depășit mai ușor divorțul prin care a trecut

Nouă ani. Atât a petrecut alături de partenerul său de viață, celebra Amna. Vedeta și soțul său și-au spus adio în această vară, informația fiind confirmată inclusiv de ea pe contul de Instagram: „Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned”.

 

După ce s-a separat de tatăl fiului său, David, Amna a început procesul de refacere a moralului. Cântăreața și-a schimbat casa, fiind acum proprietară a unei locuințe în Pipera. De asemenea, Amna și-a achiziționat un bolid superb și scump. Blonda este posesoare de Porsche Cayenne, o mașină al cărui preț este de aproximativ 70.000 de euro. O bijuterie pe 4 roți pentru refacerea moralului, cum spun apropiații.

Amna își caută mobilă în Voluntari

Paparazzi Impact au surprins-o pe Amna în timp ce vizita un magazin de mobilă din Voluntari. Cântăreața a poposit vreme de 40 de minute în locația respectivă, după care și-a pus masca și a ajuns în cea mai mare viteză la mașina sa de 70.000 de euro. Frumoasa artistă a respectat toate normele în vigoare, folosind masca atât în magazin cât și în scurtul drum către mașină.

Cât privește despărțirea artistei din România care și-a luat mașină de 70.000 de euro ca să treacă peste divorț, aceasta nu s-a sfiit să recunoască momentele critice pe car ele-a traversat:

„Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisă cursă a șobolanului. Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, declara Amna la TeoShow, de la Kanal D.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe