Umilință și lacrimi, în direct. Asistentele TV din România care au fost surprinse în situații jenante, bătute și jignite chiar la locul de muncă

Redacția IMPACT 27.06.2020, 12:02

De când a ajuns în România trendul ca moderatorul să aibă o asistentă TV alături de el, în platou, au venit și problemele. Din păcate, asistentetele TV, multe din ele cu operații estetice mult peste simțul rațional, au intrat în belele, de cele mai multe ori, însă există și cazuri în care nu a fost neapărat vina lor.

Scandalurile provocate de asistentele TV în România, din ultimii ani

„Internetul nu uită, dar oamenii da” este o sintagmă pe care oamenii o folosesc adesea pentru a descrie situațiile jenante care sunt publicate pe rețelele sociale sau în cadrul diverselor publicații. Această zicală pare să se aplice și asistentelor TV din România. Pentru multe din asistentele TV care apar pe sticlă, parcursul lor pe acest drum pare să fie un adevărat carusel. Cazul lui Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, nu este unul singular.

În cele ce urmează, vom remora câteva episoade memorabile din istoria televiziunii românești în care au fost implicate asistentele TV.

Asistente care se bat la OTV

Anul 2011 a venit cu o premieră în sens peiorativ, în România și asta pentru că pentru prima dată, două asistente TV s-au bătut în fața camerelor, într-un incident care s-a dovedit a fi grotesc, dar amuzant. Flori Preda s-a bătut la OTV cu a sa colegă, Raluca Podea, căreia i-a aruncat un ghiveci în cap.

Prima asistentă TV concediată din istoria televiziunii din România

Bebelușa Roxana, de la celebra emisune de umor, Cronica Cârcotașilor a fost concediată după ce a fost protagonista unui scandal sexual de proporții, în care a fost surprinsă în ipostaze indecente, în timpul unei partide de sex. Deși au trecut mai bine de 17 ani de atunci, internetul nu uită.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă

Cezara Darie, fosta asistentă a lui Mihai Morar a mințit în legătură cu absența ei de la TV, invocând probleme medicale și de familie. Femeia s-a dus, de fapt, într-o vacanță de lux, alături de fiul unui milionar. Fapta sa din 2012 a condus la concediere.

Problemele personale vs viața profesională

Mădălina Pamfile a fost concediată și ea de la un show de noapte după ce au apărut în presă mai multe scandaluri legate de relațiile ei cu mai mulți fotbaliști. Șefii ei au fost deranjați profund de aceste lucruri.

Iubiți răpuși de gelozie

Problemele de gelozie din relația pe care Daniela Crudu o avea cu fotbalistul Mihai Costea au îndemnat-o să renunțe, temporar la acest job. Ulterior, vedeta a revenit în cadrul emisiunii.

Concediere în direct

Laurette și Andreea Tonciu au „reușit performanța” de a fi concediate în direct de Adriana Bahmuțeanu, după ce au fost consecvente în munca lor. „Bine, ieși afară. Afară!, Fă pași…”, au fost ultimele cuvinte pe care Andreea Tonciu, devenită celebră prin prisma glumelor care se făceau pe seama dimensiunilor nasului ei.

Urmăriți Impact.ro și pe