EXCLUSIV FOTO Laurette a rămas fără bani? A fost zărită într-o mașină extrem de ieftină, ceea ce este straniu pentru ea

Iancu Andreea 01.12.2020, 15:05

Cunoscută pentru pielea ciocolatie și trupul fără cusur, Laurette Atindehou, apărea adesea la TV și avea o viață publică prolifică. Totuși, frumoasa brăileancă pare să nu o mai ducă la fel de bine din punct de vedere financiar. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi impact.ro într-o mașină extrem de ieftină.

A ajuns să conducă o mașină ieftină. Laurette are probleme financiare?

Laurette Atindehou, în vârstă de 38 de ani, obișnuia să se bucure de faimă și implicit de bani. Acum însă, criza pare să o fi afectat pe frumoasa brunetă, care a ajuns să conducă o mașină ieftină. Ea a fost văzută prin oraș, la cumpărături în zona Băneasa, unde spre surprinderea fotoreporterilor impact.ro, Laurette nu s-a afișat într-un automobil de lux.

Frumoasa Laurette Atindehou, la volanul unei mașini obișnuite
Frumoasa Laurette Atindehou, la volanul unei mașini obișnuite

De la Ion Țiriac la fotbalistul Magaye Gueye

Viața amoroasă a mulatrei a fost una tumultoasă. Laurette a fost căsătorită cu omul de afaceri Ciprian Nistor, însă cei doi au decis să divorțeze în iunie 2018, la numai un an și patru luni de mariaj. Totuși, povestea de dragoste dintre ei a evoluat ca în filme. El, aflat în închisoare, după o sentință de 15 ani, ea cu o frumusețe exotică, au ales să își unească destinul în 2017. În mod inedit, Laurette și Ciprian au făcut cununia civilă în penitenciarul Jilava, unde afaceristul ispășea pedeapsa pentru evaziune fiscală.

Ulterior, Laurette Atindehou a fost surprinsă alături de Ion Țiriac, în anul 2016. Astfel, mulți au considerat că bruneta a fost chiar iubita afaceristului. Totuși, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Țiriac, lăsând să se înțeleagă că între ei nu este vorba despre un parteneriat amoros.

Orice aş fi spus la momentul respectiv s-ar fi speculat în fel şi chip. Ce pot să spun eu este că îi mulţumesc domnului Ion Ţiriac că mi-a dat voie să-l cunosc pentru că foarte puţine fete ajung să facă asta. Este un privilegiu. Greu ajungi să-l cunoşti, el fiind foarte ocupat. Este un om extraordinar, care pe mine m-a ajutat foarte mult. În momentul în care un miliardar se afişează cu o femeie de 33 de ani şi cunoscută pe deasupra este normal să se facă speculaţii. Nu ne-am ferit de nimeni, a declarat Laurette, la Antena 1, în 2017, conform prosport.ro.

Acum, vedeta a pus ochii pe Magaye Gueye, unul dintre fotbaliștii echipei Dinamo. Cei doi s-au cunoscut cel mai probabil pe Instagram, dovadă fiind aprecierile și comentariile pe care le împărtășesc reciproc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...