Inna, anunţ important pentru fani. Ce se întâmplă acum cu artista

Ana Anitoiu 23.02.2021, 10:51

Inna a făcut un anunț important pentru fani. În timp ce pandemia de coronavirus este încă în toi, cu campanii de imunizare anti-COVID-19 în desfășurare la nivel mondial, artista și-a lăsat mască admiratorii cu un mesaj pe care l-a transmis pe internet, alături de o fotografie.

Ce anunț a făcut Inna pentru fanii ei

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, neagră, ce i-a lăsat la vedere picioarele bronzate, tonifiate și atrăgătoare, cu tatuaje la glezne, Inna a pozat scăldată într-o rază de soare și a făcut un anunț important pentru fanii ei, care s-au arătat vrăjiți de frumusețea ei, dar și entuziasmați pentru ce va urma.

”M-am întors acasă și încep munca!”, a anunțat Inna în descrierea fotografiei, săptămâna trecută, în limba engleză, generând numeroase reacții din partea fanilor ei. ”Splendidă”, ”Magnifică”, ”De abia așteptăm să aflăm ce ne-ai pregătit”, dar și ”Vrei să ne ucizi?”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-au publicat admiratorii ei din toată lumea.

Inna, anunt important pentru fani. Ce se intampla acum cu artista
Anuntul publicat de Inna

Inna, poze amețitoare dintr-o destinație exotică

Recent, Inna a publicat mai multe poze amețitoare din Maldive, unde a petrecut o vacanță de vis, alături de partenerul ei, rapperul Deliric. Cântăreața a uitat de orice inhibiții și s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare, în bikini, pe plajă și în piscină, cu posteriorul la vedere, ba chiar și fără sutien. Artista a strâns și peste 160.000 de aprecieri la o singură poză.

”Pot să rămân aici pentru totdeauna?”, ”Să mă odihnesc toată ziua este noua mea activitate preferată”, ”Am dansat pe muzica tradițională din Maldive” și ”Orice loc ai alege să pozezi arată minunat”, au fost câteva dintre descrierile pe care le-a publicat ea la fotografii.

Inna, dezvăluiri despre partenerul ei, Deliric

În urmă cu ceva timp, Inna a vorbit despre partenerul ei, rapperul Deliric. Cântăreața a dezvăluit că s-a îndrăgostit de el datorită spontaneității lui, precum și a simțului umorului pe care îl are artistul. În plus, ea a precizat că îi place la el pasiunea cu care lucrează, ceea ce fără îndoială reprezintă un lucru pe care îl au în comun.

”Îmi place la el spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny, m-au atras la el”, spunea Inna despre rapperul Deliric în urmă cu mai mult timp, pentru viva.ro. Recent, artista s-a fotografiat și pe un platou de filmare, precum și la o sală de sport, demonstrând că după vacanță s-a dedicat din nou muncii și disciplinei.

Inna, despre cum a fost anul 2020 pentru ea

Înainte de sărbătorile de iarnă, Inna a dezvăluit pentru playtech.ro cum a fost anul 2020 pentru ea. Cântăreața a spus că banii pe care a reușit să îi câștige din muzică i-a investit tot în muzică. În plus, artista a spus că a fost un an în care a petrecut mai puțin timp cu familia și în care a fost departe de scenă și de călătoriile pe care obișnuia să le facă. Mai multe detalii, AICI!

”A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol”, a spus Inna.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...