Câți bani a ajuns să ceară Inna la concerte. Ce s-a întâmplat cu averea ei

Diana Dumitrache 11.12.2020, 19:21

Pandemia de coronavirus nu pare să afecteze pe toată lumea. Printre cei mai bogaţi artişti din lume se numără şi o cântăreaţă din România. Este incredibil câţi bani a ajuns să ceară Inna la concerte.

Câţi bani face Inna din concerte

După 12 ani de carieră în muzică, Inna este una dintre ele mai bine plătite cântăreţe şi are un succes internaţional fulminant. În ciuda pandemiei de coronavirus, conturile artistei nu au fost afectate mai deloc. Dacă şi tu faci parte din categoria celor care se întreabă câţi bani a ajuns să ceară Inna la concerte şi ce s-a întâmplat cu averea sa în această perioadă grea, vedeta a povestit, pentru PlayTech.ro, tot ce face ţine de sumele uriaşe câştigate din muzică.

Cu 40.000 de dolari luaţi pe un concert în străinătate şi 60.000 de dolari pe un show din noaptea dintre ani, cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a reuşit să strângă o avere impresionantă – 20 de milioane de dolari.

“A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol.

Am avut 2-3 concerte înainte de pandemie și apoi un concert diferit, drive-in, care a avut loc în iunie, prima mea experiență de acest gen. Cred că toate domeniile au fost afectate de pandemie, este o schimbare mare. Banii câștigați din muzică sunt reinvestiți tot în muzică”, a declarat Inna, pentru Playtech.ro.

S-a aflat câţi bani cere Inna pentru un concert. Sumele sunt uriaşe
S-a aflat câţi bani cere Inna pentru un concert. Sumele sunt uriaşe

Unde va petrece Inna sărbătorile

Dacă în alţi ani, Sărbătorile de iarnă le petrecea pe scenă, iată că anul acesta lucrurile vor sta cu totul diferit. Inna a povestit că, cel mai probabil, va sta acasă de Crăciun.

“Nu cred că sunt șanse ca anul acesta să fie concerte, așa că voi fi cel mai probabil acasă. Pe mama am văzut-o ultima oară acum o săptămână. Vorbim des, ne vedem, dar cu grijă”, a mai dezvăluit aceasta.

Inna s-a lansat în 2008 când a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win. Piesa “HOT” a depăşit orice aşteptare, urcând rapid pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...