INNA, mai îndrăzneață ca niciodată pe internet. Imaginea care l-a impresionat chiar şi pe Deliric

Iancu Andreea / 26.01.2021, 08:56
INNA, mai îndrăzneață ca niciodată pe internet. Imaginea care l-a impresionat chiar şi pe Deliric

Frumoasa brunetă a fost recent protagonista unei ipostaze fierbinți, care l-a impresionat chiar și pe iubitul său. INNA s-a fotografiat într-o postură îndrăzneață și extrem de senzuală, care face imaginația privitorilor să zburde, iar inima lui Deliric să sară din piept. Cântăreața a împărtășit cu fanii săi o imagine sexy, care lasă să se întrevadă trupul fără cusur al vedetei.

INNA, postare îndrăzneață pe internet

Cântăreața este tot mai încrezătoare pe zi ce trece și își dezgolește trupul într-o manieră senzuală, în fotografii. INNA a apărut într-o nouă ipostază îndrăzneață, care le-a permis fanilor să o vadă așa cum doar Deliric o cunoaște. Artista și iubitul său, aflați într-o vacanță relaxantă în Maldive, au lăsat deoparte frigul din România și au ales să se destindă la soare, pe plajele fabuloase ale destinației exotice. Însă nu doar temperaturile din zonă sunt “hot”, ci și INNA, care a încins atmosfera cu fotografiile din vacanță.

Dincolo de peisajele mirobolante, care îți taie respirația, cântăreața s-a imortalizat într-o postură care îi lasă formele apetisante la vedere. Senzuală, INNA a apărut în sânii goi pe contul său de Instagram, acolo unde a împărtășit cu urmăritorii fragmente din vacanța de vis alături de iubitul său. Postarea vedetei a atras peste 150.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii. Internauții s-au arătat surprinși de imaginea postată de INNA și au reacționat imediat. Contul vedetei s-a umplut de inimioare și emoticoane drăguțe, dar și de aprecieri:

Deliric ce bulan ai😭/ Super🔥🔥🔥/ esti perfecta/ You’re so hot! 🔥/ I love you 🔥/ Hey sexy 🔥🔥🔥🔥🔥🔥/ My crush ❤️👑, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

INNA, ipostază îndrăzneață în Maldive
INNA, ipostază îndrăzneață în Maldive

Frumoasa brunetă se iubește cu celebrul rapper, Deliric

INNA și Deliric formează un cuplu efervescent, având în vedere alăturarea senzualității artistei cu relaxarea rapperului, însă cei doi par să se înțeleagă de minune. Deși în urmă cu foarte puține luni au dezvăluit că sunt într-o relație, INNA și Deliric sunt extrem de apreciați în această formulă. Cea care a vorbit însă despre fiorii dragostei care îi unește a fost cântăreața. Aceasta a mărturisit că s-a îndrăgostit de personalitatea spontană și simțul umorului lui Deliric, apreciând însă și faptul că este extrem de dedicat muncii sale. Având în vedere că ambii sunt foarte talentați și pasionați de muzică, nu încape îndoială că nu fac echipă bună și în viața privată.

Îmi place la el spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny, m-au atras la el, declara Inna în urmă cu mai mult timp pentru viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI